1. AC Question's Avatar
    when i do a Google search on my S3, after the search is complete and i select a website i get a ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR or a ERR_SSL_BAD_RECORD_MAC_ALERT........
    It happens over wi-fi and network.
    i cleared the cache and cookies. I'm not super techie but do i need to somehow reset my SSL Certificate? If so How?
    03-21-2016 09:05 PM
  2. DigitalDad's Avatar
    when i do a Google search on my S3, after the search is complete and i select a website i get a ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR or a ERR_SSL_BAD_RECORD_MAC_ALERT........
    It happens over wi-fi and network.
    i cleared the cache and cookies. I'm not super techie but do i need to somehow reset my SSL Certificate? If so How?
    What did you figure out, I just started having this problem too. I did a factory reset and it didn't fix it. Happens on wifi and 4g lte both, and only in chrome not Firefox or android browsers. I cleared cache in TWERP and fixed permissions. How did you fix it
    05-14-2016 08:19 AM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 03-23-2016, 06:53 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 03-22-2016, 05:42 PM
  3. Why is my messaging freezing and not responding Samsung S4?
    By AC Question in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 0
    Last Post: 03-21-2016, 09:02 PM
  4. What does syncing do?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 03-21-2016, 07:51 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 03-21-2016, 07:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD