1. LARR's Avatar
    Yesterday evening I tried to use "Messenger" to send a picture via text. Kept getting error message that send failed, cellular data turned off, check settings. Did that and it was off. No matter how many times I have turned it back on, with or without imits, as soon as I leave the screen it goes back to the off position. Rebooted multiple times, even took the battery out once, but there is no change. I can send a text with no pic...just can not send or receive a text that has a pic.

    Notice several things happened yesterday...got a note the night before that TMO was switching me to unlimited data for the rest of the year...checked the date of the texting app and it showed that it upgraded on the 13th. The 13th is also the monthly date where the data amount reset. I don't know if any or all could have played a role

    Anyone able to assist?

    Thanks!
    03-14-2015 02:16 PM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Have you checked to make sure your APN settings are correct? I would also contact T-Mobile and see if it's a problem that's directly related to them increasing your data. Congratulations, by the way!
    03-14-2015 02:38 PM

Similar Threads

  1. Replies: 45
    Last Post: 10-31-2016, 11:51 AM
  2. Smart Lock quit working
    By gkendall43 in forum Google Nexus 7 Tablet (2013)
    Replies: 6
    Last Post: 03-26-2015, 02:55 PM
  3. lg g2 towelroot root code not working
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-14-2015, 07:02 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 03-14-2015, 02:43 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD