1. Valatar's Avatar
    I've noticed that after having my S4 plugged into my car's audio by the headphone jack, sound will no longer come from the rear speaker until I reboot the phone. Has anyone else encountered this?
    06-03-2013 11:39 AM
  2. friedtators's Avatar
    Look for a phone setting to turn car mode off
    06-03-2013 12:04 PM
  3. SirGeorgeKillian's Avatar
    I used to have a similar problem with my Razr Maxx. I would reboot and it would be fine. Then I discovered that plugging the headphones back in and then unplugging them would also clear up the problem. Not sure if it will help on the S4 or not, but it worked like a charm for me. Hope this helps.
    06-03-2013 12:05 PM
  4. Valatar's Avatar
    So far as I can tell, car mode has never been enabled on this. Haven't had the chance to try the replug the cable suggestion yet, will let people know if it works.
    06-04-2013 10:43 AM

Similar Threads

  1. External Speaker Not Working - Any Ideas?
    By tlcdmc05 in forum T-Mobile myTouch 3G
    Replies: 15
    Last Post: 03-04-2016, 10:02 PM
  2. Replies: 11
    Last Post: 01-24-2014, 01:04 AM
  3. Evo 4g Camera not working after OTA update
    By jack31484 in forum HTC EVO 4G
    Replies: 3
    Last Post: 06-20-2011, 11:25 AM
  4. Speaker not working after manual update to Froyo
    By jharo in forum Verizon Droid Incredible
    Replies: 7
    Last Post: 09-02-2010, 12:41 PM
  5. boot screen not working after installing Froyo Kangerade V1.0
    By jrickman in forum General Help and How To
    Replies: 2
    Last Post: 06-20-2010, 12:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD