1. Bloodbones's Avatar
    Hi,

    Got my new Samsung Galaxy S4 a couple of months ago and on 2-3 occasions I had problems with pictures I've taken.

    What happened this weekend was that I took a couples of pictures, a birthday party, and 2 pictures had a problem with it. I checked the pic right after taking them and they looked fine, but when I checked them again later, one had a big gray block on 95% of the picture, so nothing to see on it, and the other has the same but on 50% of the pic.

    I just tried transfering the pictures on my computer to see if I could see them ok but no... same problem.

    Am I the only one with this problem? It happened 2-3 times over the last 2-3 months, and I don't take a lot of pictures.

    It's really annoying and it destroys my pictures..

    I have a Samsung Galaxy S4 with Telus.

    Looking forward to reading you concerning this.

    Thank you,

    Alex
    07-08-2013 04:02 PM
  2. gabbott's Avatar
    Are you saving them to the internal memory or to an SD card? If to an SD card, perhaps the card is going bad.
    07-08-2013 04:05 PM
  3. Bloodbones's Avatar
    The photos are directly saved on the SD card, but if i remember correctly, the first time it happened i didn't have a sd card.. but i may be wrong. I'll check that out, thanks!

    Anybody with this problem ??
    07-08-2013 04:17 PM

Similar Threads

  1. Camera Issue on ZOE...AT&T
    By palanilopez12 in forum HTC One M7
    Replies: 11
    Last Post: 07-10-2013, 02:04 AM
  2. Camera help
    By tcm1969 in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 3
    Last Post: 07-09-2013, 12:31 AM
  3. How to make your front facing camera the default camera
    By Tadlouni in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2013, 01:58 PM
  4. "Clear Pixel" Camera
    By Ry in forum Moto X (2013)
    Replies: 0
    Last Post: 07-08-2013, 12:40 PM
  5. Google play problems
    By a_non 1 in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2013, 08:38 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD