01-28-2014 06:19 PM
28 12
  1. Oetter's Avatar
    Got this problem aswell, but solved it by just clicking on internet (forever)
    when the browser appeared I got a new box asking: open in Internet, Chrome or Youtube.
    Clicked Youtube and forever.

    after this I went back to FB and re-opened the link. he went to internet but immediatly changed to youtube.
    So apperently the link has to open in internet first before you can watch it in the youtube app.
    pretty strange.

    Hopefully this helped solving your problem(s).
    10-30-2013 11:36 AM
  2. meldridge23's Avatar
    I'm having a similar problem on a moto x. If the youtube link is listed as a hyperlink I get the option to open with the youtube app. However, if the youtube link is only posted as a thumbnail, I only get the option to open with "Photos" or "Video Player." Both of these options result in an "unable to play" type message and I cannot open the video at all.
    11-28-2013 09:24 PM
  3. hobbyluv's Avatar
    Change to Firefox for running the videos. You can still use Internet Explorer for other things. Worked perfectly for me.
    01-28-2014 06:19 PM
28 12

Similar Threads

  1. Facebook App Missing Cover Picture and Info - UPDATE
    By rcalderaro in forum Android Apps
    Replies: 3
    Last Post: 09-13-2013, 07:52 AM
  2. Got my Moto X
    By dad2paisley in forum Moto X (2013)
    Replies: 11
    Last Post: 09-12-2013, 04:21 PM
  3. Are there any ROM's
    By ugean in forum LG Viper 4G LTE
    Replies: 3
    Last Post: 09-12-2013, 10:56 AM
  4. How to use Google now to send text on my Nexus 7
    By dougltc in forum Google Nexus 7 Tablet (2013)
    Replies: 8
    Last Post: 09-11-2013, 12:59 PM
  5. Will I get a Motorola skip with my Sprint version?
    By dougltc in forum Moto X (2013)
    Replies: 3
    Last Post: 09-11-2013, 11:29 AM