1. drooskiii's Avatar
    I successfully rooted my AT&T Samsung Galaxy S4 (quad-core variant) running Android 4.3 using Kingo. However, upon attempting to install both Clockworkmod and TWRP (the latter after failure of the former) as custom bootloaders to use in recovery mode so I can flash CyanogenMod (my eventual goal), something went wrong, I think. Every time I try and go into bootloader recovery mode I get the standard commands but the center image is an android on his back with a red triangle and the words "no command". Have I messed up? How do I fix this and install a custom recovery?

    Posted via Android Central App
    01-02-2014 05:59 AM
  2. y2whisper's Avatar
    The good news is that it hasn't messed up that is the stock recovery. unfortunately I'm not much help on root methods for the 4.3 rom I sold mine while it was on 4.2 and I have heard those methods do not work.
    01-02-2014 08:49 AM

Similar Threads

  1. cannot renable download manager, help?
    By skaterose in forum Verizon Droid DNA
    Replies: 13
    Last Post: 08-08-2017, 12:59 AM
  2. Galaxy S4 - Internet Error?
    By Aussiecolleen in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 1
    Last Post: 06-01-2014, 10:46 PM
  3. How to get the ebook flipping mode as a book?
    By naungnow in forum Samsung Galaxy Note 8.0 Tablet
    Replies: 6
    Last Post: 01-20-2014, 05:35 AM
  4. Nova Launcher uninstalled incorrectly HELP!
    By AntkneeE in forum General Help and How To
    Replies: 5
    Last Post: 01-03-2014, 12:13 AM
  5. Need Advanced OS/Tablet Help
    By Sebastian Kaine in forum Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
    Replies: 1
    Last Post: 01-02-2014, 09:36 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD