1. Christina Evans1's Avatar
    For some reason as of yesterday when someone sends me a picture message I get the following image....this started after I sent a video message, could this have done something to my settings? I have no idea how to fix this, besides taking it to AT&T. Please help! Thank you!!

    Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using AC Forums mobile app
    Attached Thumbnails Pictures not showing in texts-1398998773674.jpg  
    05-01-2014 10:47 PM
  2. steve_bham's Avatar
    I'm getting the same
    05-02-2014 01:09 AM
  3. wookiee2cu's Avatar
    Just got a text from my sister (she has an iPhone) with 4 attached pics, the first one is grayed out like the above example but the other 3 show up fine.
    05-05-2014 04:43 PM
  4. Austin185's Avatar
    This has happened on my s3 and I tried everything to fix it. Then the next day I got pictures fine

    Posted via Android Central App
    05-05-2014 05:54 PM
  5. EggoEspada's Avatar
    Happens to me too. I have ATT. Its pretty tempermental. Some days it'll go through find, others I'll get that image in the OP. Don't know what's causing it. Tried off and on WIFI, from iPhones and galaxies.

    Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk
    05-05-2014 11:09 PM

Similar Threads

  1. Don't see Enable Widgets in Security Settings
    By david_ms in forum Android 4.4 KitKat
    Replies: 11
    Last Post: 06-20-2015, 03:58 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 05-19-2014, 05:49 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 05-10-2014, 10:30 PM
  4. Using drive mode to respond to text later?
    By mpovolo in forum Moto X (2013)
    Replies: 4
    Last Post: 05-02-2014, 08:29 AM
  5. Not receiving SMS/MMS on stock messaging app.
    By soulkyo in forum Samsung Galaxy SIII I9300
    Replies: 1
    Last Post: 05-02-2014, 02:30 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
We have updated our Privacy Policy and Terms & Conditions. Please check them out.