1. AC Question's Avatar
    I have a T-mobile unblocked S5 and I can't make/receive phone calls.

    Actually, the phone doesn't even connects to the phone network (I get a Ø sign). When i restart the phone (or activate/deactivate plane mode) the signal bars appear but the Ø sign shows as soon as i try to make a call. I must mention I'm connected to the LTE network and data works fine (I can even make calls through some apps using data).

    I´ve already tried my SIM on other phones and I'm able to make/receive calls. I tried using another SIM on my phone and it can't make/receive calls either.

    I've already tried selecting network, re-registering and cleaning cache).

    I can only imagine it being a hardware related issue or an issue caused by an app (i already deleted apps installed in the last 7 days, which is how long i've had the problem).

    Any toughts on what I've troubleshooted so far and, if its a hardware issue, which part may need replacement?
    05-06-2016 01:25 PM
  2. Rukbat's Avatar
    It sounds like something on the motherboard, which would require a motherboard replacement. (No one does component-level replacements on the motherboard.)
    05-06-2016 04:34 PM

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 05-07-2016, 01:29 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 05-06-2016, 04:56 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 05-06-2016, 04:28 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 05-06-2016, 01:23 PM
  5. I see all time call forwarding activated in samsung galaxy S5
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 05-06-2016, 12:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD