1. Double Tap's Avatar
    I apologize if I am not supposed to do this however since I did not get the problem solved via the Ask A Question forum I thought I might get more answers here.

    I have a SM-G900T on marshmallow and the problem occurs when I swipe left using the New York Post app. It happens to 50-75% of the time when I swipe. Rebooting doesn't solve the problem.

    Quote Originally Posted by B. Diddy View Post
    Only with the NY Post app, or with other apps as well? If it's only with the Post, try Clearing Cache/Data for the app in the App Manaqer.

    When I originally posted I thought it was only the NY Post app. However it also occurs on the Daily Mail app. In addition I also have a very long delay in backing out of the NY Post app.
    I did clear the cache and uninstalled - reinstalled the NY Post app and it has not cured the problem.

    Thank you
    06-11-2016 11:45 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    We generally prefer not to have the same question in multiple different threads, because it can get confusing for everyone involved. But I'll just post a link to the other thread here so that people in this thread can refer there first: http://forums.androidcentral.com/ask...ml#post5222106
    06-13-2016 02:26 PM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 06-13-2016, 02:30 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 06-11-2016, 11:21 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 06-11-2016, 11:10 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 06-11-2016, 10:28 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 06-11-2016, 10:16 AM