1. AC Question's Avatar
    I can connect the Buds 2 to my phone. It pairs pretty easy and sounds great--as long as the phone is literally no more than an arms length away. Once I put the phone into my pocket to go a for a run, simply go for a walk, leave a 2 foot radius of the phone, it loses connectivity and powers off. I have to power it on again, but still have the same issues.

    I have unpaired all other Bluetooth connections, turned WiFi on, turned WiFi off, tried everything I could think of. It works fine with a co-workers LG phone--no issues.

    It worked GREAT for 3 months, but in the last two weeks, it has given me the issues above. Is there a setting I need to turn on / turn off? Is there an update coming for my Samsung? (BTW, all apps--everything--is up to date). Seems odd that it was working perfectly fine one day, and then nada the next.

    Anyone got any ideas?
    04-04-2016 08:56 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Have you also unpaired the headphones themselves, then added them back? Also see if a cache partition wipe does anything: https://support.t-mobile.com/docs/DOC-21095
    04-04-2016 02:22 PM

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 06-16-2016, 08:44 PM
  2. How to root Samsung Galaxy S5 5.0.2 Lolipop
    By AC Question in forum Samsung Galaxy S5 Rooting, ROMs & Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 04-08-2016, 03:03 AM
  3. Can't take a screenshot with the key combo on S6 Edge
    By lholton in forum Samsung Galaxy S6
    Replies: 1
    Last Post: 04-04-2016, 03:27 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 04-04-2016, 02:49 PM
  5. I cant get into the play store with new galaxy j5.
    By prettyfedupnewphoneuser in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 04-04-2016, 08:00 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD