1. smhism's Avatar
    Has anyone else had an issue w/ bluetooth devices staying connected since the 6.0 upgrade (on VZW if that makes any difference). I didn't have the issue with lollipop at all. The issue is more noticeable with my car stereo, as it disconnects after about 15-30 seconds of audio playback. While messing with it last night, I noticed my Asus Zenwatch 2 is also disconnecting, but seems to be automatically reconnecting. I've tried a factory reset that appeared to work for a day and then the issue came back. I've tried clearing cache and all that jazz. I'm one step away from trying to contact VZW for a possible replacement, but trying to avoid it if I can. Any suggestions?
    05-12-2016 06:47 AM
  2. H3aTeRzz's Avatar
    Hi

    I've heard of this quite regularly after the MM update. Youre best bet would be to do a Factory Reset. But, you can try entering recovery and wiping the Cache Partition first, to see if that helps.

    Chris
    05-13-2016 07:09 AM
  3. smhism's Avatar
    Hi

    I've heard of this quite regularly after the MM update. Youre best bet would be to do a Factory Reset. But, you can try entering recovery and wiping the Cache Partition first, to see if that helps.

    Chris
    Been there, done that. Helped for maybe two days and started again.
    H3aTeRzz likes this.
    05-14-2016 06:08 PM

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 02-23-2018, 11:46 PM
  2. Weird problem with Facebook App & Browser on S7
    By Kris101 in forum Samsung Galaxy S7
    Replies: 7
    Last Post: 05-15-2016, 05:03 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 05-15-2016, 04:07 AM
  4. Problems with Galaxy Tab 2 charger.
    By Ritanjan Belgaonkar in forum Samsung Galaxy Tab 2
    Replies: 2
    Last Post: 05-12-2016, 10:50 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 05-12-2016, 10:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD