1. Techno-guy's Avatar
    Question for you guys that have zero issues with your S6's...

    When I go to wipe my cache partition, before the boot menu appears I get a message every time that says "Installing System Update" and the little Android guy appears and acts like he's doing something. Is anybody with normally functioning phones seeing this message before getting to their cache wipe?

    I've done full Factory Resets twice now and also many cache wipes but I'm wondering if that original T-Mobile update on the first day got hung up and won't fix itself even with Factory Resets. And, wondering if perhaps other T-Mobile users have the same problem too causing the litany of issues we've seen. Hmmmm?
    04-19-2015 04:28 PM
  2. mltvfl's Avatar
    This happens on my Note 4 as well. I think it's just a Samsung thing.

    Posted from my SM-N910A
    04-19-2015 05:08 PM
  3. erasat's Avatar
    Question for you guys that have zero issues with your S6's...

    When I go to wipe my cache partition, before the boot menu appears I get a message every time that says "Installing System Update" and the little Android guy appears and acts like he's doing something. Is anybody with normally functioning phones seeing this message before getting to their cache wipe?

    I've done full Factory Resets twice now and also many cache wipes but I'm wondering if that original T-Mobile update on the first day got hung up and won't fix itself even with Factory Resets. And, wondering if perhaps other T-Mobile users have the same problem too causing the litany of issues we've seen. Hmmmm?
    My phone is working great and I'm seeing that behavior every time I enter to Recovery Mode. When I got the phone I knew there was an update pending so I just skipped every initial setting just added the Wifi connection I let it installed the update then wiped the cache and did a factory reset and then I set everything when it rebooted, and I'm getting the same behavior since the first time.

    First time in all the phones I've had that I see that, but mine is working fine so I don't know what may be going on.
    04-19-2015 05:13 PM
  4. erasat's Avatar
    This happens on my Note 4 as well. I think it's just a Samsung thing.

    Posted from my SM-N910A
    Well, not really a Samsung thing, but maybe just latest devices with Lollipop as my Galaxy S5 never did that and even my Galaxy Tab S 10.5, last summer device doesn't do it.
    04-19-2015 05:16 PM
  5. Techno-guy's Avatar
    My phone is working great and I'm seeing that behavior every time I enter to Recovery Mode. When I got the phone I knew there was an update pending so I just skipped every initial setting just added the Wifi connection I let it installed the update then wiped the cache and did a factory reset and then I set everything when it rebooted, and I'm getting the same behavior since the first time.

    First time in all the phones I've had that I see that, but mine is working fine so I don't know what may be going on.
    Bummer...was hoping I stumbled onto something!
    04-19-2015 05:20 PM
  6. dani_clara's Avatar
    I have here the same problem. I was installing the supersu, but when I am trying to install the system updates, the mobile phone reboot and enter directly to the recovering mode. There is anyone that can help me? Thanks so much
    08-24-2015 09:10 PM

Similar Threads

  1. Export Contacts to Google?
    By Old Guy 59 in forum Samsung Galaxy S6
    Replies: 5
    Last Post: 06-25-2016, 08:49 PM
  2. Why can't I install Motorola Device Manager?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-23-2015, 08:04 PM
  3. Why can't I login when I am on the contest page?
    By Goat_Lover239 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-20-2015, 01:07 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 04-20-2015, 01:03 AM
  5. how do I copy files to my tablet?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-19-2015, 05:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD