1. 12-ringer's Avatar
    I am very frustrated with my S6, not matter where I am I get a marginal signal, whether it is 4G or WiFi, even when I go to my office where my router is located I get 3-4 bars, while my old S4 (right next to my s6) has a full-signal

    Am I missing something? Is it just me or are others having this type of an issue with the S6?

    Joe
    05-17-2015 06:56 PM
  2. dougie1792's Avatar
    I have not had any problems so you might want to check with your carrier right away

    posted from my beautiful 64 gb galaxy s6 gold
    05-17-2015 06:57 PM
  3. 12-ringer's Avatar
    I have not had any problems so you might want to check with your carrier right away

    posted from my beautiful 64 gb galaxy s6 gold
    What would my carrier have to do with my WiFi connection, like I said the difficulty I have is both with my WiFi connection AND my 4G connection. It isn't non-existent, but POOR to say the least.

    Joe
    05-17-2015 07:04 PM
  4. 12-ringer's Avatar
    It just took almost two minutes to access my TapTalk app while my S4 was almost instantaneous??? I am confused-this coupled wih the poor battery really has me wondering if I should have upgraded
    05-17-2015 07:06 PM
  5. droidguy1964's Avatar
    I am very frustrated with my S6, not matter where I am I get a marginal signal, whether it is 4G or WiFi, even when I go to my office where my router is located I get 3-4 bars, while my old S4 (right next to my s6) has a full-signal

    Am I missing something? Is it just me or are others having this type of an issue with the S6?

    Joe
    That's odd. My edge is right up with my iPhone 6 with signal. Very happy with it. You may want to exchange it.

    Posted via the Android Central App
    05-17-2015 07:09 PM
  6. drone3's Avatar
    Great signal on my S6, although I'm not sure the signal indicator is accurate.

    dreaming of electric sheep
    05-17-2015 07:44 PM
  7. jcp007's Avatar
    What would my carrier have to do with my WiFi connection, like I said the difficulty I have is both with my WiFi connection AND my 4G connection. It isn't non-existent, but POOR to say the least.

    Joe
    Reboot your modem and router. Remove your network and add it again.
    05-17-2015 07:51 PM

Similar Threads

  1. tried a one click root and now it's boot loops.
    By apoczen211 in forum Google Nexus 5
    Replies: 2
    Last Post: 05-23-2015, 04:12 AM
  2. To whom it may concern
    By Nipun Hazra in forum LG G4
    Replies: 3
    Last Post: 05-18-2015, 09:46 AM
  3. Why isn't my S4 powering on?
    By Maypep_Necro in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 05-18-2015, 12:57 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 05-17-2015, 08:00 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 05-17-2015, 05:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD