1. Ravi Paw's Avatar
    Hello all. I'm new to the forum, joined today. For the life of me I don't know why and I have searched high and low but.. Why is it that I cannot view pics on the forum but if I open the link in a browser such as Chrome it shows but not via the AC app. Does it take a while for the pictures to Load? I have tried both on WiFi and 4G but nothing comes up. A pic is attached for your reference. I have a Galaxy S6 64gb, running 5.0.2.

    The following is a screenshot of the thread "Galaxy S6: show us your pictures" or something along those lines...

    Many thanks

    Posted via the Android Central App
    Attached Thumbnails Cannot view thread pics on Android Central app.-4228.jpg  
    06-01-2015 12:04 PM
  2. Daspoo's Avatar
    Hey Ravi. It generally takes a few mins for the pics to load for me, especially on a thread like the one you mentioned. The pics usually load from top to bottom after a bit.

    Have you tried the AC Forums app to see if maybe you get a better result with it?
    Ravi Paw likes this.
    06-01-2015 12:36 PM
  3. Ravi Paw's Avatar
    Hey Daspoo. I am using the Android Central app. I gave it some time and it loaded, so it was just a matter of waiting!

    Cheers for your response!
    Daspoo likes this.
    06-01-2015 02:35 PM

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 11-07-2017, 04:01 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 06-02-2015, 03:04 PM
  3. Mobile data turns on by itself
    By tjanheier in forum Samsung Galaxy Note 4
    Replies: 8
    Last Post: 06-01-2015, 06:47 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 06-01-2015, 11:51 AM
  5. Why are there changes to my S4 phone camera app?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 06-01-2015, 11:12 AM