1. saintdaniel's Avatar
    no matter what bluetooth device i am using,it will randomly disconnect and reconnect. i have repaired but that did nothing.
    03-18-2016 09:51 PM
  2. dpham00's Avatar
    I would try to backup any important data and do a factory data reset and don't install any apps to see if you still have the same problem
    srkmagnus likes this.
    03-18-2016 10:31 PM
  3. Techno-guy's Avatar
    I have the same thing with my Jaybird wireless headphones but all other Bluetooth connections seem to be holding.
    03-18-2016 10:44 PM
  4. srkmagnus's Avatar
    no matter what bluetooth device i am using,it will randomly disconnect and reconnect. i have repaired but that did nothing.
    Try unpairing then repairing the Bluetooth device and see if that fixes the problem. I see issues with WiFi when Bluetooth is enabled; however, it could also be affecting Bluetooth when WiFi is enabled. Try disabling WiFi (if enabled) and see if that also helps.
    03-18-2016 10:45 PM
  5. saintdaniel's Avatar
    wifi is off and have repaired, gonna repair one more time. this is my second phone also had the rebooting for no reason issue. removed iheart that fixed the reboot, now it is a bluetooth issue.
    03-19-2016 12:14 AM
  6. terrain's Avatar
    I have seen the same issue a few times with my backbeat go2's....
    03-19-2016 12:39 AM
  7. Thomas Gruver's Avatar
    similar issues. Was working great for about 5 days.... then seems to randomly lose it and I have to reboot. Mostly between my car and my Microsoft Band so far.
    03-19-2016 11:12 AM
  8. saintdaniel's Avatar
    now i am confused, the problem is gone. i have no clue why, i am glad but would like to know what the glitch was.
    03-19-2016 09:48 PM
  9. Thomas Gruver's Avatar
    Honestly, this phone is about to go back to ATT. Very random... but enough to drive me nuts. Even my Microsoft Lumia was near flawless in the car, and with this phone, it's hit or miss if I can use voice to text, or even make a call.
    03-21-2016 10:23 PM
  10. paridge's Avatar
    I had a similar problem with Myford Touch. I ended up wiping the cache partition, and that seems to have solved the problem.
    03-22-2016 03:27 AM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 03-31-2016, 04:21 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 03-29-2016, 12:43 AM
  3. Alarm keeps going off
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-18-2016, 03:33 PM
  4. UK BTU 6.0.1 OTA update yesterday keeps rebooting and crashing
    By pete101 in forum Samsung Galaxy S6 edge+
    Replies: 2
    Last Post: 03-18-2016, 11:13 AM
  5. Keeping Google Play Music and iTunes Synced
    By Brew Swayne in forum Samsung Galaxy Note 4
    Replies: 0
    Last Post: 03-18-2016, 03:00 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD