1. ManMythLegend72's Avatar
    Hey all. Loving the S7 Edge. I noticed that when watching YouTube videos, the audio is about 1 second ahead of the video. This is happening for almost all videos that I watch. Anyone else seeing this, and if so, is there a solution to get things back in sync? Some other info. This happens on both LTE and Wireless, and both streaming and offline video modes. It didn't happen with my S6 Edge Plus. Thanks!

    Posted via the Android Central App
    03-19-2016 01:03 PM
  2. mattlightbourn's Avatar
    Hi,
    Yes, I'm having the same problem - doesn't matter what video either. I notice that, when a video starts playing, about 2 seconds in, it pauses the video whilst the audio carries on and then the video carries on - making it out of sync. Really annoying.

    Nothing on Samsung site about it - did you find a fix?

    Thanks
    04-18-2016 08:03 PM
  3. Stephen Kim's Avatar
    I'm having the same problem.. Any fixes yet?
    05-02-2016 02:00 PM
  4. MsKimmy83's Avatar
    Same here! Its pretty annoying!

    Posted via the Android Central App
    05-02-2016 08:50 PM
  5. Siva Moorthy's Avatar
    Exactly same thing happening to me. Several times tried to reinstall it, no use. Anyone please help me.

    Hi,
    Yes, I'm having the same problem - doesn't matter what video either. I notice that, when a video starts playing, about 2 seconds in, it pauses the video whilst the audio carries on and then the video carries on - making it out of sync. Really annoying.

    Nothing on Samsung site about it - did you find a fix?

    Thanks
    06-15-2016 08:31 AM
  6. mike lots's Avatar
    The fix for.me was to go to app store click Uninstall and it automatically went back before the last update and it works! When you open YouTube it will ask to update, click update later.
    07-12-2016 06:24 PM
  7. Codger1212's Avatar
    These YouTube updates are horrible. Every time there is one, it screws up the app in some way. They now fixed this but created another problem and add in all the adds? Wish there was an alternative...
    07-13-2016 07:57 AM

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 09-20-2017, 05:17 AM
  2. YouTube live broadcast broken?
    By lammy8 in forum Samsung Galaxy S7 edge
    Replies: 8
    Last Post: 07-01-2016, 09:56 AM
  3. Viber for Android Problems-Help
    By Samuel Wray in forum HTC One M9
    Replies: 3
    Last Post: 03-22-2016, 11:55 AM
  4. How do I change my default video player to MX Pro ?
    By taxiron1 in forum Android 6.0 Marshmallow
    Replies: 1
    Last Post: 03-19-2016, 11:13 AM
  5. Weird browser problem?!
    By iheartoldskool in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 03-19-2016, 04:53 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD