1. Jtshurtleff's Avatar
    Hey guys I have a slight issue. I have been noticing that YouTube videos will freeze with the audio still going and I cannot get them to continue playing. Does anyone know of a fix for this?
    ClintRo likes this.
    04-03-2016 08:35 PM
  2. B. Diddy's Avatar
    I've seen this mentioned before, but can't remember if there's a specific solution. Have you already gone to the App Manager, selected YouTube, and Cleared Cache/Data?

    Also, are you on T-Mobile, with Binge On turned on?
    04-03-2016 08:44 PM
  3. Jtshurtleff's Avatar
    I have not done that bit will try it. Not on T-mobile, but AT&T. T-mobile doesn't work well at all near me
    04-03-2016 08:46 PM
  4. B. Diddy's Avatar
    Also make sure your Android System Webview app is up to date.
    04-04-2016 01:44 AM
  5. Dukins's Avatar
    Same thing happens to me. I haven't found a solution. I'm on Verizon. The videos always seem out of sync.
    04-04-2016 08:14 AM
  6. dodgeboy's Avatar
    The "fix" for this is to force 1080p (or lower). The issue only happens on 4K/2160P videos, and seems to happen after more than 30sec of video playback. I'm interested to see if the update I received from T-Mobile this morning corrects this issue.
    B. Diddy likes this.
    04-04-2016 08:20 AM

Similar Threads

  1. Issue with *#*#4636#*#* menu
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-03-2018, 02:14 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 04-12-2016, 05:54 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 04-07-2016, 02:53 PM
  4. Moto X Play Power button and Volume Rocker issues
    By guidum in forum Moto X Play
    Replies: 1
    Last Post: 04-04-2016, 04:26 AM
  5. Issue wirelessly charging a Moto 360 Sport Smartwatch
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 04-03-2016, 02:56 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD