1. johnriii's Avatar
    I'm new to the S7E, and I know the AOD fades and brightens, but it just went off...like I couldn't see it at all. Is that normal? Does it have a timer where it comes back eventually? Or is this a glitch with my phone? BTW, I've only seen this one time...so maybe it's an anomaly...

    Posted via the Android Central App
    05-25-2016 09:26 AM
  2. Almeuit's Avatar
    It should stay up I believe. Did you have the phone facing up?
    05-25-2016 09:52 AM
  3. johnriii's Avatar
    Yes, on my desk at work.

    Posted via the Android Central App
    05-25-2016 10:05 AM
  4. torbach1's Avatar
    I've had that happen randomly, but inconsistently since the latest T-Mobile update from a few days ago. Are you on T-Mobile?

    Posted via the Android Central App
    05-25-2016 10:24 AM
  5. johnriii's Avatar
    I've had that happen randomly, but inconsistently since the latest T-Mobile update from a few days ago. Are you on T-Mobile?

    Posted via the Android Central App
    Nope,I'm on Verizon.

    Posted via the Android Central App
    05-25-2016 10:30 AM
  6. love4speechless's Avatar
    I'm new to the S7E, and I know the AOD fades and brightens, but it just went off...like I couldn't see it at all. Is that normal? Does it have a timer where it comes back eventually? Or is this a glitch with my phone? BTW, I've only seen this one time...so maybe it's an anomaly...

    Posted via the Android Central App
    This happened to me on my first day with my phone last week. It just wouldn't turn on even though I had it turned on in settings. I eventually had to factory reset to get it back
    05-25-2016 10:42 AM
  7. pinkvikchick's Avatar
    Mine has done this every once in a while. But 99% of the time, it's there.
    johnriii likes this.
    05-25-2016 11:36 AM
  8. bsteppuhn's Avatar
    Mine does this since the last AOD update. It's random

    Posted via the Android Central App
    johnriii likes this.
    05-25-2016 01:53 PM
  9. marzfreerider's Avatar
    Like others, this happens with mine as well. Only since the last AOD update. Push the lock/unlock button and works again.

    Posted with my S7 edge via the Android Central App
    05-25-2016 02:33 PM
  10. johnriii's Avatar
    I'm starting to think it was a random occurrence. I've had the phone 3 weeks now, and this is the first thing that got my attention in a negative way. It's easily the best smartphone I've had out of 6 so far. Luckily, they've all gotten progressively better.

    Posted via the Android Central App
    05-25-2016 07:00 PM
  11. love4speechless's Avatar
    I discovered that that AOD doesn't work when power saving mode is switched on - new phone for me lol
    05-26-2016 10:33 PM

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 05-24-2016, 04:10 PM
  2. Just want to make sure they are gone
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 05-24-2016, 06:45 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 05-24-2016, 04:43 AM
  4. Auto enable/disable AOD using Tasker?
    By 4everForever in forum LG G5
    Replies: 0
    Last Post: 05-23-2016, 01:58 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD