1. Eddster's Avatar
    About 2 days ago my unlocked S7 Edge started acting really crazy. I'm using my AT&T sim and it just keeps flashing the "LTE" symbol even on wifi and it gets almost no cellular signal (not even one full bar) and speedtest is very poor. At first I thought AT&T might be having issues so I took out my sim and popped it into my Nexus 6. It worked just fine. Full LTE signal strength and speedtest was in the normal (fast) range. Put the sim back in the S7 Edge and same thing. I've reset all the connections to factory default. This is driving me crazy. I just bought this phone from Best Buy at the end of October. Any suggestions?
    12-23-2016 12:14 AM
  2. Norg's Avatar
    You might try registering your new phone's IMEI number with AT&T.
    12-23-2016 02:21 AM
  3. Eddster's Avatar
    I ended up just doing a factory reset. That seems to have fixed the problem. Everything seems back to normal.
    12-23-2016 03:49 PM
  4. Eddster's Avatar
    And the problem is back again. It's also causing the battery to drain very fast. UGH!!
    12-27-2016 09:04 PM
  5. NexusGirlX's Avatar
    I bought one of these to replace my broken S7 Edge and I'm using it on T-Mobile with no problems. There could be something wrong hardware wise with that phone. Try calling AT&T with the IMEI # before you try anything else though as suggested above.
    12-28-2016 01:14 PM

Similar Threads

  1. Gear S3 Bluetooth headset connection issues!
    By Michaelangelo Parkinson in forum Samsung Gear S3
    Replies: 1
    Last Post: 02-18-2017, 06:24 PM
  2. Issues after Marshmallow update
    By rxgadget in forum Motorola Droid Turbo
    Replies: 11
    Last Post: 01-25-2017, 12:44 PM
  3. Unlock ss galaxy s5 from verizon to metropcs
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2016, 02:30 PM
  4. How can I adjust my keyboard cursor in Samsung S7 text?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-22-2016, 09:21 PM
  5. Samsung S7 Always on Display
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-22-2016, 08:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD