1. DJSchwartz84's Avatar
    Hello all, I am fairly new to Android so forgive my lack of knowledge. I tried searching for my issues for a few hours on this site and many others, and I'm not quite sure what's going on. Basically, I bought a used Galaxy S7 with 6.0.1 installed, which is in great shape, but for a couple minor issues. Here they are, in no particular order:

    • When turning on private mode and inserting my security pattern, it says "Failed to turn on Private Mode. Try again"
    • I constantly receive a "Security Notice - Unauthorized Actions have been detected. Restart your device to undo any unauthorized changes" (restart doesn't change anything)
    • Phone won't remember WiFi settings and password, I have to continually type in WiFi password when connecting
    • When trying to install My Knox, I get the following warning "My KNOX cannot be installed because a custom OS has previously been installed on this device."


    I have a feeling that the previous owner had rooted the phone, and messed around with some root files before selling it and resetting it back to factory settings, but that's just my amateur assessment. What are some steps I can take to remedy these problems, and any future problems? Thanks for your time, guys! Sorry if I broke protocol or anything!
    06-07-2016 08:42 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Moved to the S7 forum.
    06-07-2016 07:23 PM

Similar Threads

  1. How can I fix my S7 Edge?
    By AC Question in forum Samsung Galaxy S7 edge
    Replies: 3
    Last Post: 07-31-2016, 10:08 AM
  2. Why did my predictive text vanished from my Galaxy S6 settings!
    By AC Question in forum Samsung Galaxy S6
    Replies: 2
    Last Post: 06-22-2016, 03:23 AM
  3. Galaxy S7 Active model, launch
    By ironass in forum Samsung Galaxy S7
    Replies: 4
    Last Post: 06-07-2016, 07:35 PM
  4. Difference between Made in China and Korea Samsung Mobile?
    By MD MOSTAFIZUR RAHMAN in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 1
    Last Post: 06-07-2016, 07:30 PM
  5. Rooting of Samsung SGH 1337 using ODIN fails repeatedly, what can I do?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 06-07-2016, 09:09 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD