1. K4ito's Avatar
    As the title says, sometimes it does get back after 30 seconds or 1 minute, and sometimes it doesn't and I have to restart the phone.
    Really weird problem and I wish to find a solution before I hate this amazing phone.
    11-01-2017 03:47 AM
  2. snowboarders's Avatar
    oh do you have AT&T T-Moblie verizon cricketwireless Xfinity-Mobile and this too name a few more info can we can help you better
    11-01-2017 04:08 AM
  3. gernerttl's Avatar
    Have you contacted your carrier? Does this happen everywhere, or just certain areas?
    11-01-2017 05:31 PM
  4. K4ito's Avatar
    It's an international version
    11-01-2017 05:41 PM
  5. K4ito's Avatar
    It happens in all areas but not always.
    11-01-2017 05:42 PM
  6. gernerttl's Avatar
    It happens in all areas but not always.
    Who's your carrier? If it's international, are you inside or outside the US? Even here in the US coverage can be weird.
    11-01-2017 06:48 PM
  7. K4ito's Avatar
    I am outside the US. It's certainly a problem on the phone. My roommate has another phone and he never had a problem with the service.
    I've tried another SIM and the same problem happened.
    11-02-2017 05:39 AM
  8. gernerttl's Avatar
    I am outside the US. It's certainly a problem on the phone. My roommate has another phone and he never had a problem with the service.
    I've tried another SIM and the same problem happened.
    Ok. Swapping SIMs won't work. The SIM doesn't really affect the radios themselves. When you run into the problem, have you tried turning your mobile data off then back on, or rebooting the phone? I've had issues here in the US, where I would lose my data and turning the mobile data off, then on, or rebooting the phone reestablished the connections. Also, are you moving in an out of WiFi hotspots often. I've also had problems with LTE to/from WiFi hand-offs. For me it happens when I'm connected to a WiFi hotspot that is just strong enough to connect and authenticate, but not strong enough for it to pass data.
    11-02-2017 02:36 PM
  9. K4ito's Avatar
    Turning mobile data on and off doesn't fix it, rebooting the phone does fix it though. It happens so randomly as it sometime happens all the day and sometimes it doesn't happen for days. I've had the problem while I was in my car with no WiFi, and It happened to me in my office where the WiFi modem is right next to me.
    11-02-2017 07:11 PM
  10. K4ito's Avatar
    I am 90% sure that it's a software problem
    11-02-2017 07:13 PM
  11. gernerttl's Avatar
    I am 90% sure that it's a software problem
    Good point. If it was hardware, you'd have consistent disconnects.
    11-02-2017 07:53 PM
  12. K4ito's Avatar
    I really don't know why but I think wireless charging has something with this xD
    11-02-2017 08:01 PM

Similar Threads

  1. No MMS on Cricket after upgrading to 8.1
    By Christopher McConkey in forum Google Pixel & Pixel XL
    Replies: 16
    Last Post: 05-04-2018, 05:27 PM
  2. Why is my phone making noise notification but no notifications
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-01-2017, 02:10 PM
  3. Samsung S8+ No Signal
    By Android Central Question in forum Samsung Galaxy S8 & S8+
    Replies: 1
    Last Post: 11-01-2017, 02:04 PM
  4. Still no YouTube full screen mode?
    By eak1570 in forum LG V30
    Replies: 6
    Last Post: 10-31-2017, 08:18 PM
  5. I just bought the Motorola e moto and it’s says “no command”
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-31-2017, 04:56 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD