1. MFlorindi's Avatar
    Hi,
    I just replaced my rear camera in an S9+. Upon booting everything was fine except I get no tower. I'm connect to my wife's Hotspot to post this. So WiFi is fine..

    ]SIM status says Network - No Connection, Mobile Network State - Disconnected. Service State - Radio Off.

    I've had it back apart 3 times to confirm connections. All I can add is I heard a light crack when pressing the new camera adhesive against the board. I used a magnifying glass. No cracks it looks fine. Just throwing it out there incase this is a common issue.

    Any advice would be great. I'm an E/E. But can't find a thing posted about where the radio is on the board.

    I'm ready to drop 75$ on a motherboard. Thought I'd get advice before going that way.

    Thanks in advance
    07-11-2021 10:22 PM
  2. mustang7757's Avatar
    Hi welcome to AC!

    Does camera come with the motherboard? Sounds like something got damaged in the camera repair
    07-11-2021 10:51 PM
  3. MFlorindi's Avatar
    No,
    Camera is separate and adheres to the MB and plugs in. Ya, seems I crunched something. Just weird the WiFi radio works and the cell doesn't. Also it seems the finger print sensor is messed up. It plugs in right next to the camera where I heard the crack. Feel this going toward a MB...
    Thx
    mustang7757 likes this.
    07-11-2021 11:00 PM
  4. mustang7757's Avatar
    No,
    Camera is separate and adheres to the MB and plugs in. Ya, seems I crunched something. Just weird the WiFi radio works and the cell doesn't. Also it seems the finger print sensor is messed up. It plugs in right next to the camera where I heard the crack. Feel this going toward a MB...
    Thx
    Yeah if the cost is 75 its not too bad and your saving labor cost .
    07-11-2021 11:03 PM
  5. MFlorindi's Avatar
    No,
    Camera is separate and adheres to the MB and plugs in. Ya, seems I crunched something. Just weird the WiFi radio works and the cell doesn't
    Thx
    07-11-2021 11:05 PM
  6. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Is the SIM tray anywhere nearby? Maybe the SIM reader or one of its connections got disrupted.
    07-11-2021 11:06 PM
  7. mustang7757's Avatar
    No,
    Camera is separate and adheres to the MB and plugs in. Ya, seems I crunched something. Just weird the WiFi radio works and the cell doesn't
    Thx
    Crunchy sound never good .
    07-11-2021 11:07 PM
  8. MFlorindi's Avatar
    Take that back. Sensor is working after reboot. Just on the fence. I see others posting what I did in the first comment. I need to know how to troubleshoot the Radio Off issue.
    07-11-2021 11:11 PM
  9. mustang7757's Avatar
    Take that back. Sensor is working after reboot. Just on the fence. I see others posting what I did in the first comment. I need to know how to troubleshoot the Radio Off issue.
    That a repair center or Samsung repair would know how to check
    07-11-2021 11:15 PM

Similar Threads

  1. Camera sound
    By 420benz in forum Samsung Galaxy S10 & S10+
    Replies: 10
    Last Post: 08-22-2021, 01:16 AM
  2. My keyboard won't show to unlock my phone with password I use
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 07-11-2021, 03:45 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 07-10-2021, 10:47 PM
  4. Why won't my flashlight come on
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 07-10-2021, 05:35 PM
  5. Oukitel phone only shows "choose action" then appears camera,camcorder,contacts
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 07-09-2021, 08:25 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD