1. Android Central Question's Avatar
    So when I first used it it worked fine. Audio would play and then mute whenever the slow mo was happening then come back when not slow mo. Now the whole video is muted with no audio even before it starts doing slow mo. Anyone k ow a fix?
    03-29-2018 09:50 PM
  2. belodion's Avatar
    03-29-2018 10:08 PM
  3. ugakidd7's Avatar
    S9 plus. Sorry I thought I posted
    03-29-2018 11:07 PM
  4. Rukbat's Avatar
    You did. Have you tried just power cycling the phone (turn it off, wait a few seconds, turn it on)?
    03-30-2018 12:39 PM
  5. GibMcFragger's Avatar
    Open the video, then tap the 4 rings in the center. It will bring you to the edit menu. Tap the music note on the bottom right. From there, you can pick music or video audio, or no audio.
    03-30-2018 01:51 PM
  6. ugakidd7's Avatar
    No but I will. It just started happening last week and wasn't really paying it much attention
    03-30-2018 03:12 PM
  7. ugakidd7's Avatar
    I tried power cycling and still not working
    03-30-2018 08:27 PM

Similar Threads

  1. S8: Audio stuttering when using wired earbuds?
    By Android Central Question in forum Samsung Galaxy S8 & S8+
    Replies: 6
    Last Post: 06-06-2018, 09:11 AM
  2. Email wont update on my sansung galaxy j7
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-30-2018, 12:54 PM
  3. Why is there a white dot on my upper left part of my phone
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-29-2018, 10:11 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 03-29-2018, 08:41 PM
  5. facebook icon on lockscreen
    By Android Central Question in forum Facebook
    Replies: 1
    Last Post: 03-29-2018, 02:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD