1. JS5579's Avatar
    Hi Everyone,

    I've got a bit of a problem with Play Store on my Galaxy S3. Whenever I search for an app, the page that follows only displays Magazines, Books and Movies; no apps at all. This was never a problem, and I'm currently in Canada, so the Play Store should be fully functional. It was working perfectly a day ago. It's getting to be a bit of a problem as I'm unable to search for any app at all. I'm using a Samsung Galaxy SIII i9300 International Version.

    Any help would be much appreciated. Thanks a lot in advance!
    09-18-2013 01:03 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Try going to Settings/Apps/All, select Google Play Store, and Clear Data, then Force Stop. Now open Google Play again and see what happens.

    I noticed that Google Play Services updated today, so I wonder if things might have been a little funny while it was rolling out today. The current Google Play Services version I have is 3.2.25 (761454-34).
    09-18-2013 01:43 AM
  3. JS5579's Avatar
    Welcome to Android Central! Try going to Settings/Apps/All, select Google Play Store, and Clear Data, then Force Stop. Now open Google Play again and see what happens.

    I noticed that Google Play Services updated today, so I wonder if things might have been a little funny while it was rolling out today. The current Google Play Services version I have is 3.2.25 (761454-34).
    Thanks a lot for the warm welcome and your quick response! I tried all your suggestions with no luck. I also tried rebooting the phone as well as uninstalling the Play Store updates to the factory version. It then updated automatically to the same version I had before, and still did not work.

    The Play Store version I have currently is 4.3.11, and the Google Play Services version I have is 3.2.64 (814847-36).
    09-18-2013 02:23 AM
  4. B. Diddy's Avatar
    Open Google Play Store, hit menu and Settings, then Account--is your Google Account selected?
    09-18-2013 02:40 AM
  5. JS5579's Avatar
    Yes, my correct Google account is selected.

    Sent from my GT-I9300 using AC Forums mobile app
    09-18-2013 02:52 AM
  6. B. Diddy's Avatar
    Hmm. Maybe it's a temporary problem on the server side. I'd give it a day, then check again.
    09-18-2013 02:55 AM
  7. Robin Hames's Avatar
    I had the same problem this morning. I tried force stop but it didn't help. Rebooting my device fixed the issue though.

    Posted via Android Central App
    09-18-2013 04:23 AM
  8. Ronm27's Avatar
    Writing from Gibraltar and also having same issue. did the clear data and force stop but to no avail search still non-functional.
    09-18-2013 06:22 AM
  9. busylizzy99's Avatar
    I have the same problem. Has anyone found a solution yet?
    When I search in Apps, it just jumps to Music and a blank screen.
    10-09-2013 03:31 AM

Similar Threads

  1. Ghost 100 Problem: Wireless Charger Detection Looping
    By amadoff#CB in forum Motorola Droid MAXX
    Replies: 11
    Last Post: 03-03-2014, 10:50 AM
  2. AT&T S4 or Google S4?
    By david9962000 in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 1
    Last Post: 09-20-2013, 11:09 PM
  3. Update seems to have crippled my Gs3
    By drewsammie in forum AT&T Galaxy S III
    Replies: 4
    Last Post: 09-18-2013, 08:19 AM
  4. Problems with making calls
    By dcrimmy in forum Moto X
    Replies: 5
    Last Post: 09-18-2013, 04:33 AM
  5. Virgin mobile Optimus f3 how to MSL?
    By intheb0x in forum LG Optimus Series
    Replies: 0
    Last Post: 09-18-2013, 12:02 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD