1. guitarplayer06's Avatar
    Every time i try connecting my tab to vmware fusion running windows 7, it will continually loop connection. I.e. connect - disconnect - connect - disconnect. It does it over and over and never connects long enough to show under my computer. I downloaded kies and tried manually installing the drivers but it never works.

    I updated to 4.2.2 last night via kies in Mac OS and I hate it. It's time to root and place a custom rom on this thing but if I can't connect to windows, I can't root it....


    Sent from my SPH-L710 using AC Forums mobile app
    09-07-2013 05:34 AM
  2. Golfdriver97's Avatar
    Every time i try connecting my tab to vmware fusion running windows 7, it will continually loop connection. I.e. connect - disconnect - connect - disconnect. It does it over and over and never connects long enough to show under my computer. I downloaded kies and tried manually installing the drivers but it never works.

    I updated to 4.2.2 last night via kies in Mac OS and I hate it. It's time to root and place a custom rom on this thing but if I can't connect to windows, I can't root it....


    Sent from my SPH-L710 using AC Forums mobile app
    Tried different USB ports?
    09-08-2013 03:53 PM
  3. guitarplayer06's Avatar
    Yes, it does it on all USB ports of my laptop, but all of the ports work when in Mac OS.

    Sent from my SPH-L710 using AC Forums mobile app
    09-10-2013 08:04 PM
  4. Golfdriver97's Avatar
    Yes, it does it on all USB ports of my laptop, but all of the ports work when in Mac OS.

    Sent from my SPH-L710 using AC Forums mobile app
    I am honestly out of ideas. Sorry.

    Sent from a SlimROM S3.
    09-10-2013 11:54 PM
  5. iandoreeninvan's Avatar
    see another thread.
    Spikes suggested turning off auto update enable in the tablet.
    downloading new drivers for the win7 pc.
    not the same problem but it worked for me

    ian c
    11-14-2013 08:20 PM

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 11-24-2015, 08:05 PM
  2. Need A Little Help With My Sprint Galaxy S4
    By edwortgon in forum Samsung Galaxy S4 Rooting, ROMs & Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 01-07-2014, 05:04 PM
  3. Impressed with delivery speed!
    By jimbo1mcm in forum Moto X (2013)
    Replies: 6
    Last Post: 09-07-2013, 11:22 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 09-07-2013, 02:38 AM
  5. Issues with keyboard/predict text
    By Plonk2222 in forum General Help and How To
    Replies: 0
    Last Post: 09-06-2013, 11:54 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD