1. jose3456's Avatar
    Im running android jelly bean 4.2.2 on Samsung galaxy tab 2 7.0 and this came up

    Sent from my GT-P3113 using AC Forums mobile app
    08-30-2013 05:49 PM
  2. neonworm's Avatar
    You didn't post the screenshot.
    08-30-2013 06:00 PM
  3. jose3456's Avatar
    Sent from my Nexus 4 using AC Forums mobile app
    08-30-2013 06:50 PM
  4. jose3456's Avatar
    Sent from my GT-P3113 using AC Forums mobile app
    Attached Thumbnails Anybody have this problem-1377905154240.jpg  
    08-30-2013 07:26 PM
  5. Darin Gallagher's Avatar
    Are you talking about the eye notification?

    Posted via Android Central App on gt-p3113 4.2.2
    08-31-2013 03:10 PM
  6. Darin Gallagher's Avatar
    Sent from my GT-P3113 using AC Forums mobile app
    Oh, my bad. I just now saw the full screenshot.

    Posted via Android Central App on gt-p3113 4.2.2
    08-31-2013 03:11 PM
  7. Smokey Mc Pot's Avatar
    ...That normally happens if you didn't bother to perform a factory reset to your device after you updated the firmware...

    Sent from my GT-P3110 using Tapatalk 4
    08-31-2013 06:48 PM
  8. Golfdriver97's Avatar
    Above post is probably correct. First guess is a data conflict that a reset should solve.
    09-02-2013 12:25 AM
  9. jose3456's Avatar
    So should I factory reset it

    Sent from my Nexus 4 using AC Forums mobile app
    09-03-2013 09:48 AM
  10. Golfdriver97's Avatar
    So should I factory reset it

    Sent from my Nexus 4 using AC Forums mobile app
    Try that, see if it Works.

    Sent from a SlimROM S3.
    09-05-2013 08:33 AM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 10-05-2013, 03:45 PM
  2. Might I have a bad battery?
    By anotherfiz in forum Motorola Droid MAXX
    Replies: 13
    Last Post: 08-31-2013, 02:41 PM
  3. Screen (touch sensor?) problem [Verizon]
    By DiNoise in forum Moto X (2013)
    Replies: 6
    Last Post: 08-30-2013, 06:26 PM
  4. Music problems
    By Edible Walrus in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 5
    Last Post: 08-30-2013, 06:13 PM
  5. Any problems using non Moto X wall chargers
    By anicholas7 in forum Moto X (2013)
    Replies: 3
    Last Post: 08-30-2013, 04:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD