1. smooth4lyfe's Avatar
    Whenever I use the android Central app I am always getting these same 2 errors often and it's annoying! It happens :
    - When I try and upload a profile picture (I can't change my profile picture)
    - When I try and upload pics sometimes
    - When I am not on wifi (When I am on 4G)
    - Sometimes when trying to reply to a post

    Does anyone else get these errors and hopefully it will be fixed soon!

    Sent from my Samsung Galaxy S3 Boyyyyyy!
    Attached Images
    Slender Troll likes this.
    10-20-2012 12:29 PM
  2. Cory Streater's Avatar
    I cannot reproduce this problem. Are there specific steps I can take to do so?

    I see a lot of stuff going on up in that notification bar. What all do you have running on your device?
    10-21-2012 11:27 AM
  3. smooth4lyfe's Avatar
    Would that matter? It's just an alarm, juice defender, and a bible verse

    It seems like a server issue to me... I just tried and it seemed to work... Might also be a connection issue on my part... I'll investigate

    Sent from my Samsung Galaxy S3 Boyyyyyy!
    10-21-2012 12:16 PM
  4. moosc's Avatar
    It's probably juice defender messing with your data. That's why I dumped juice defender it plays havoc in the data connection
    Would that matter? It's just an alarm, juice defender, and a bible verse

    It seems like a server issue to me... I just tried and it seemed to work... Might also be a connection issue on my part... I'll investigate

    Sent from my Samsung Galaxy S3 Boyyyyyy!


    Sent from my Galaxy Nexus using Xparent Cyan Tapatalk 2
    smooth4lyfe likes this.
    10-21-2012 12:34 PM
  5. Cory Streater's Avatar
    Would that matter?
    Yes. That's why I asked you. When nobody else is reporting the problem, and you mention it only happening on 4G, it raises the question of which apps (e.g., task killers and programs that control the radio interface) might be interfering with Tapatalk.
    smooth4lyfe likes this.
    10-22-2012 09:16 PM
  6. smooth4lyfe's Avatar
    Yeah u could be right, I'll definitely investigate, maybe it's due to some alteration of my connection

    Thanks

    Sent from my Samsung Galaxy S3 Boyyyyyy!
    10-23-2012 12:21 AM
  7. Slender Troll's Avatar
    11-01-2012 12:14 AM

Similar Threads

  1. Android Central Forums app updated to Tapatalk 2!
    By Phil Nickinson in forum Site Feedback & Help
    Replies: 25
    Last Post: 01-19-2014, 02:35 AM
  2. Vibration Bug Using Android Central Forums App
    By Martinezma99 in forum HTC One X
    Replies: 3
    Last Post: 08-28-2012, 11:09 AM
  3. Android Central Forum App in need of a touch up
    By slosh74 in forum Android Apps
    Replies: 3
    Last Post: 08-06-2012, 06:05 PM
  4. Official Android Central Forums App is Live!
    By Phil Nickinson in forum Site Feedback & Help
    Replies: 15
    Last Post: 04-26-2012, 09:41 PM
  5. Android Central forum App
    By Heath276 in forum Verizon Fascinate
    Replies: 10
    Last Post: 02-05-2011, 12:02 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD