1. AC Question's Avatar
    Hi guys,

    I have a new Sony Xperia m4 aqua. Everything was fine, allowed it to update to android 5.0, seemed to still be OK but then realised playstore wouldnt load, nor will Google now or youtube.

    I scoured the net, so have so far cleared cache and data of playstore and services, disabled and re-enabled store and services app, Restarted phone.

    Youtube did start working again after restarting services!

    When I go to accounts there isnt a Google account listed, when I try add a Google account the same happens as with other apps, it seems to hang. Google now asks me to sign in and doesnt do anything else. Playstore just has the loading circle going around.

    I havent reset my phone, holding off on that one. Also read about rooting it. Saw a method of listing disabled apps for a Samsung but cant list disabled apps on sonh

    Driving me nuts!

    Thanks
    10-18-2015 06:10 AM

Similar Threads

  1. Hide sensitive content is not working on Lollipop 5.1.1, how can I fix this?
    By AC Question in forum Legacy Android & Other OS's
    Replies: 1
    Last Post: 10-31-2015, 03:04 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 10-18-2015, 03:40 PM
  3. Google Camera
    By TripleOne in forum Samsung Galaxy Note 5
    Replies: 4
    Last Post: 10-18-2015, 07:34 AM
  4. I'm not able to switch ON my mobile
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 10-18-2015, 04:07 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 10-18-2015, 01:58 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD