1. BSODX's Avatar
    So, a few weeks ago, I started getting the notification "USB supplying power to attached device" while nothing is connected. When I plug the charger in, nothing happens until I switch the mode to charge device, it takes about 15-20 seconds then starts charging up. Worse is it also keeps this way when it's off. When it goes out of battery, it doesn't charge and only way to charge it up is to boot the phone plugged, and switch to charge device mode with that %1 charge phone gets.

    I checked the port (though the angle is tricky I might not have seen it) , there isn't anything out of ordinary, did a lint cleanup however it doesn't seem to go away. I'm ordering isopropyl alcohol to see if cleaning the port with it works. Any recommendations?
    Attached Thumbnails XA1 Plus "supplying power" to nothing?-_20200130_020440.jpg  
    02-02-2020 08:58 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Does it happen in Safe Mode as well? https://www.hardreset.info/devices/s...221/safe-mode/
    02-02-2020 12:50 PM

Similar Threads

  1. Flashlight blinks when I tap to turn it on, what do I do?
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 12
    Last Post: 02-02-2020, 07:41 PM
  2. unable to log in android central
    By Android Central Question in forum Site Feedback & Help
    Replies: 10
    Last Post: 02-02-2020, 05:43 PM
  3. how do i manually update google glass to final update
    By Android Central Question in forum Google Glass
    Replies: 1
    Last Post: 02-02-2020, 10:21 AM
  4. how do i manually update google glass to final update
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2020, 05:54 AM
  5. Transferring iPhone Data to Pixel 4 - AFTER Pixel has been set up.
    By lattemaker in forum Google Pixel 4 & Pixel 4 XL
    Replies: 10
    Last Post: 02-01-2020, 08:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD