1. Angel33333's Avatar
    Hello guys - After the Oreo update the phone is acting normal except one bug that happened to the camera - the manual settings are bugged . Im using 4k resolution all the time and full immersive mode all the time too and 47.1.A.12.34 . I tried to clear the camera app, camera common and camera extention data and cache - i cleared the system cache by pressing the power and volume up button till it vibrates 3 times . The settings actually works but a bug which you can see at the screenshot happened - the words AUTO appear on top of the settings icons. I dont want to do a factory reset or software rapair because i wil lose my data . Please guys if you know how help me
    [HELP] XZ Premium CAMERA Manual Settings BUG-screenshot_20180202-003819.jpg
    02-01-2018 09:21 PM
  2. matthewkuhl's Avatar
    Perhaps go back to 1080p.
    There really aren't any apps written with 4K in mind.
    Angel33333 likes this.
    02-17-2018 07:32 PM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 02-03-2018, 01:48 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 02-03-2018, 01:44 AM
  3. How do you set your Samsung Note 8 to store all images on the SD card?
    By Android Central Question in forum Samsung Galaxy Note 8
    Replies: 2
    Last Post: 02-02-2018, 06:45 AM
  4. Why is my camera not filli g the page
    By Android Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-02-2018, 05:55 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 02-02-2018, 05:53 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD