1. tommesch's Avatar
    My Galaxy S2 was fine with reception. 2-3 bars in most places, but my GN2, in 90% of the places i go has only 0 - 1 bar or is roaming.

    I've done every update possible and have tried every network configuration possible with the sprint techies on the line.

    Sprint is sending me a replacement so i hope that does the trick.

    Anyone else having these issues?

    -tom
    11-02-2012 03:01 PM
  2. DAS's Avatar
    My Galaxy S2 was fine with reception. 2-3 bars in most places, but my GN2, in 90% of the places i go has only 0 - 1 bar or is roaming.

    I've done every update possible and have tried every network configuration possible with the sprint techies on the line.

    Sprint is sending me a replacement so i hope that does the trick.

    Anyone else having these issues?

    -tom
    I personally have had no reception problems. I'm sorry to hear about your issue, but I'm sure (or at least hoping) it will be corrected soon.
    Mom2Ninjas likes this.
    11-02-2012 03:32 PM
  3. fasnic's Avatar
    That's odd... As I'd say I have better reception with my GN2 than with my GS3.
    11-02-2012 04:11 PM
  4. lingo622's Avatar
    I haven't had any issues so far. I'm actually getting way better reception than I had with my NS4G.

    Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2
    11-02-2012 04:15 PM
  5. tommesch's Avatar
    Glad to hear this. I think i have a lemon. A new phone should fix it. I'd love to hear a few more.....

    Thanks!!
    11-02-2012 05:00 PM
  6. Cobravision's Avatar
    Reception is beastly. In fact, 3g on my N2 is comparable to my EG4T Wimax.
    11-02-2012 06:22 PM
  7. sbuxreg's Avatar
    my reception w/ my GN2 seems to be exactally as you said where my evo LTE would get 3-4 bars my note only gets like 1. and when im not in a wifi area it seems to get warm at the top up by the speaker and drain my battery much faster. when im in wifi coverage tho the battery seems to be beastly.
    11-11-2012 01:34 PM
  8. smooches680's Avatar
    I have full bars and not near a wifi and I am in Ga.

    Sent from my SPH-L900 using Android Central Forums
    11-11-2012 02:25 PM
  9. ExtctnLvlEvnt's Avatar
    I have no signal issues, actually have better signal than my Gnex before it

    Sent from my Blanco Note II
    11-11-2012 05:23 PM
  10. Cyclonut's Avatar
    I've been more than impressed with the GN2 reception. GF and I were just in the Orlando Amway Center for the recent Who concert. She has the GS3 and I have the GN2. Sitting up in the nosebleed section..I was uploading downloading etc and she was struggling to open up a webpage on the GS3.
    It seems to get better reception everywhere here in Orlando. I did stay with the LJ1 modem when LJC update came out because of the great reception.

    Swyped from my Samsung Galaxy Note II.
    11-11-2012 09:14 PM
  11. sbuxreg's Avatar
    i feel like my reception is not quite as good as it was on my EVO 4G LTE and when im in an area w/ poor reception and no wifi the battery goes much quicker.
    11-13-2012 09:59 PM
  12. jemproperty's Avatar
    I had the S2 and would roam constantly. Actually thought about not picking up the GN2, so glad I did though! The reception is ten times better on this then my S2. Glad to hear you are getting a replacement, it should be a lot better!
    11-14-2012 08:24 AM
  13. seand26's Avatar
    When I originally got the phone, I noticed the quality in signal was not that great. I found it was on CMDA/LTE; switched it to Automatic and it has vastly improved. I came from the original Epic 4G and it was definitely an improvement.

    Waiting for LTE to drop in my area to see the full potential of this beast.
    11-14-2012 09:34 AM

Similar Threads

  1. Anyone having problems with receiving calls on the Galaxy S3?
    By chaldo26 in forum Verizon Galaxy S III
    Replies: 5
    Last Post: 12-25-2012, 01:49 PM
  2. Does anyone else have issues with PowerAmp on the S3
    By briancook451 in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 11
    Last Post: 09-08-2012, 12:23 AM
  3. Anyone experiencing instability with ICS on the 300?
    By TvTechGuru in forum ASUS Transformer Pad Infinity 300
    Replies: 40
    Last Post: 07-22-2012, 11:48 AM
  4. Anyone have this issue with the stock mail app?
    By MRW1215 in forum Verizon HTC Thunderbolt
    Replies: 7
    Last Post: 07-14-2011, 04:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD