09-25-2011 08:28 PM
32 12
tools
  1. Bmwillz's Avatar
    Yes was at a friend's house and worked fine but at home it disconnect before ever really connecting.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk
    09-21-2011 09:07 PM
  2. suprajjang's Avatar
    Is anybody else having issues with the Accuweather app not updating on wifi? I will disable wifi and the app updates right away but with wifi turned on, i get connection failed issue... All other programs seem ok with the wifi
    09-22-2011 05:41 PM
  3. h4ldol's Avatar
    I have Comcast Xfinity and routinely get 21mbps down/3.5mbps up, and can typically get those speeds on my E4GT as well (at least when I'm on the same floor as my router). I have had some issues of the wifi connection 'dying', where I notice that I have no connection although the wifi icon is still showing in the task bar. A simple off/on of the wifi fixes it everytime, and only takes about 5-10 seconds or so, but still it is a bit annoying that it consistently happens.

    Of course, I don't know for sure if this is related or due to an issue with the E4GT or with my network, but it doesn't happen with my laptops or my Galaxy Tab 10.1 so I'm inclined to think that the issue lies with the E4GT.
    09-22-2011 06:38 PM
  4. jfenton's Avatar
    I am wondering if it doesn't sort of go to "sleep" like 4 G does?

    Although there are no little zzzzz's
    09-22-2011 07:20 PM
  5. spridell's Avatar
    Just got the phone and been playing with it for about an hour so far. Only problem so far i see with the Wifi is its constantly scanning even though its already connected.
    09-22-2011 07:52 PM
  6. expertzero1's Avatar
    my wifi isnt scanning all the time.

    Just hate having 1 bar signal on wifi. Weird, when my door is open (room with router) i get full signal, and when its closed, i get 1 bar signal haha!..... Lame
    09-22-2011 08:34 PM
  7. nicholasyoung's Avatar
    same issuse in niagara falls stupid ****
    09-25-2011 08:28 PM
32 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD