1. spridell's Avatar
    I installed a bunch of applications and wanted to do a battery pull afterwards just to be safe.

    Took the battery out with 89% battery left. Battery was out for about 25 seconds. I put the battery back in and it was then showing 69% left. The battery is now going up very slowly. Back up to 72% in 10 minutes.

    The graph shows the battery dropping off and then climbing back up.

    Very strange
    10-02-2011 04:50 PM
  2. masc23#AC's Avatar
    same thing happened to me yesterday after battery pull. Went from 40% to 19% and slowly climbed to 23% and leveled off for a bit after that.
    10-02-2011 05:59 PM
  3. Officerpolabear's Avatar
    It's probably just an inaccurate reading of the battery. That usually happens when you pull a battery out of the device and pop it back in and turn it back on. So that problem isn't really a problem
    expertzero1 likes this.
    10-02-2011 06:03 PM
  4. spridell's Avatar
    Yeah it does seem like its just in inaccurate reading. Battery hasnt dropped one bit in the last 4 hours.

    I wonder if the OS bug is the same thing. Many people reporting the OS readings are very high, but yet still getting good battery life.

    Very Interesting.
    10-02-2011 06:39 PM
  5. YBCold's Avatar
    Just reading the betty wrong after the pull, it will go away after a charge cycle.

    Sent from my GS2 E4GT using Tapatalk!
    10-02-2011 06:58 PM
  6. pacha248's Avatar
    Its a Samsung issue. I've seen it happen on the original epic and also the epic touch.
    10-08-2011 09:03 PM
  7. Samsmalls's Avatar
    This is strange, it seems to happen when I reboot also after long standbys. I was on batt. For about 11 hours, at appx. 49% reboot (no batt. Pull) and pow connect to charger 20% or so? Guess I'll remember not to reboot unless I'm fresh off the charger!
    10-13-2011 03:25 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD