1. vincey2kr1's Avatar
    Does anyone notice when you take a picture it Takes it, freezes the screen makes the shutter sound but then actually captures the Frame a second behind it? I dont remember the demo lagging that bad. I have an SD card, I thought it could possibly be causing the lag so i Pulled it but Im getting the same results.
    10-14-2011 08:36 AM
  2. Knoidea513's Avatar
    turn off blink detection and see if that helps any
    10-14-2011 09:09 AM
  3. ToddPsyD's Avatar
    I get the same camera lag. Thought maybe it was auto focus related, but doesn't seem to be. Anyone have a tweak?
    10-14-2011 11:25 AM
  4. vincey2kr1's Avatar
    Blink detection has never been on. Can't find a setting that had made a difference. Anyone not have this problem? I'm thinking about exchanging it.
    10-14-2011 11:33 PM
  5. eric3316's Avatar
    Blink detection has never been on. Can't find a setting that had made a difference. Anyone not have this problem? I'm thinking about exchanging it.
    Exchanging it won't do anything, your device is fine. There definitely is a little lag from when you snap the picture to when it is actually taken. I was hoping the SGS2 didn't have any lag but it does.

    Definitely not as bad as the EVO 3D was but it is there....One thing I find weird if you cannot turn auto focus off. It just gives 3 different choices for it but none are off....
    10-15-2011 06:42 AM
  6. Cobravision's Avatar
    I can handle a little shutter lag, but I wish they synched the shutter sound with the lag. My daughter will start moving as soon as she hears the shutter sound, which ruins some of the pictures I take.
    sndplace likes this.
    10-15-2011 07:45 PM
  7. ToddPsyD's Avatar
    I can handle a little shutter lag, but I wish they synched the shutter sound with the lag. My daughter will start moving as soon as she hears the shutter sound, which ruins some of the pictures I take.
    Agreed!
    10-16-2011 08:09 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD