1. nikeairs23's Avatar
    U was at home when it happened, which made it more odd. Do you think it's a problem w/ the phone or the service?
    10-19-2011 01:12 PM
  2. mastrcruse's Avatar
    I've had the same problem and it started happening since the Iphone was released. My 3g is the worst. I'll be in a usual perfect location and my 3g will just disappear. With PRL updates ect..nothing works. I'm hoping that the network will catch up.

    Also, with voice, it'll show no bars but when I go to call it'll boost signal to 4 or 5 bars. I"ve had the phone for almost a month now and have lost 2 or 3 calls...no where near as bad as my blackberry.
    10-19-2011 04:12 PM
  3. nikeairs23's Avatar
    I didn't even think about the iphone people.

    When I turned the phone off and turned it back on, everything came back normal
    10-19-2011 10:02 PM
  4. lilotimz's Avatar
    That's the LOS problem a lot of people are having and rebooting the phone is really the only fix for now.
    10-19-2011 10:37 PM
  5. Slingbox's Avatar
    U was at home when it happened, which made it more odd. Do you think it's a problem w/ the phone or the service?
    Go into setting select (About Phone) take a look at Kernel version post up numbers.
    10-21-2011 04:26 PM
  6. mastrcruse's Avatar
    My kernel version...

    2.6.35.7-SPH-D710.EG30-CL435734
    10-21-2011 05:13 PM
  7. Cobravision's Avatar
    Toggling airplane mode should fix signal problems.
    10-21-2011 05:14 PM
  8. havosoki's Avatar
    Is a software fix for this still in the works? Saw the initial complaints early in the month...
    Seeing the same here.
    10-21-2011 06:22 PM
  9. Cobravision's Avatar
    There is no fix, but at the same time, it doesn't happen to everyone. I have had it happen exactly twice, but both times it was in the exact same spot in my NYC office. So I think there's a carrier element here.
    10-24-2011 08:45 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD