1. Bmwillz's Avatar
    My signal went to roaming about 3 times in the last thirty minutes in a place where I never have a problem??????!!!
    11-22-2011 11:35 AM
  2. JayWill's Avatar
    My signal went to roaming about 3 times in the last thirty minutes in a place where I never have a problem??????!!!
    Nope. Mine is right as rain. There may be tower maintenance going on in your area. Maybe even tower upgrades! *gasps*
    11-22-2011 11:37 AM
  3. Bmwillz's Avatar
    Nope. Mine is right as rain. There may be tower maintenance going on in your area. Maybe even tower upgrades! *gasps*
    E-gad! Lol
    11-22-2011 11:45 AM
  4. Gator352's Avatar
    I went into roaming twice and the second time, it stayed on roaming until I rebooted.....any thoughts?
    11-22-2011 03:43 PM
  5. drk65's Avatar
    My signal went to roaming about 3 times in the last thirty minutes in a place where I never have a problem??????!!!
    I've have also noticed frequent roaming while at home for the last several days. Home is where I usually have a low but solid Sprint signal, but not this week.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk
    11-22-2011 04:45 PM
  6. Murphy5111's Avatar
    I'm a little concerned that the New prl update wacked a bunch of Verizon towers. But I know nothing of these things
    11-22-2011 04:46 PM
  7. sndplace's Avatar
    It was a crazy day here for me on Sunday. signal bars were doing the wave ... Calls would take forever to connect but all is well now. Might have been some maintenance on the towers. But i am experiencing the failed text massage even when they go through...
    11-22-2011 05:19 PM
  8. tkemack's Avatar
    Read a story today that sprint was acting up in the Boston area. Also another story said sprint launched a new site to see recent tower upgrades and future upgrades. Visit network.sprint.com
    11-22-2011 05:57 PM
  9. Bmwillz's Avatar
    It was a crazy day here for me on Sunday. signal bars were doing the wave ... Calls would take forever to connect but all is well now. Might have been some maintenance on the towers. But i am experiencing the failed text massage even when they go through...
    Same here. Long connection time, echos with out dialing out, texts not going through, all of the above.
    11-22-2011 07:06 PM
  10. cjmedina's Avatar
    im in san diego to i had the same problem.. it just went to roam out of no where.. about 2 times that i noticed...had to reboot to get back to sprint
    11-22-2011 08:51 PM
  11. iamtimmah's Avatar
    I'm in Denver and have been having those issues for the past few days.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk
    11-22-2011 09:16 PM
  12. Gator352's Avatar
    Sounds to me Sprint is doing some upgrades. Probably software upgrades to LTE or something. Regardless, it will stabilize and all will be normal again!
    11-23-2011 04:18 AM
  13. ramonm2's Avatar
    In Imperial Valley and I know several Sprint customers are having signal issues. Our towers are from San Diego so hopefully we can be getting some new spify towers. :P
    11-23-2011 11:33 AM
  14. Saear's Avatar
    In Houston I got a LOS till I rebooted. Seems to be working now.
    11-23-2011 11:47 AM
  15. jfenton's Avatar
    Never. Solid as a rock here in northeast MA
    11-23-2011 03:20 PM
  16. Gator352's Avatar
    I was roaming around like a stuffed pig earlier. Was told to go home and quit loitering.
    11-23-2011 06:31 PM
  17. Stearmandriver's Avatar
    Yep, lots of roaming and my first ever (non-rooting-caused) los yesterday. Things seem back to normal today... Rural w wa here.
    11-23-2011 09:09 PM
  18. Bmwillz's Avatar
    I was roaming around like a stuffed pig earlier. Was told to go home and quit loitering.
    Lol
    11-24-2011 08:15 AM
  19. drk65's Avatar
    Good News! While I reported excessive (abnormal) roaming from my home (SW WA) earlier this week, I'm happy to report that I'm back to a solid Sprint signal. In fact, (this may be wishful thinking) I believe I'm seeing the strongest Sprint signal (3-4 bars) in my home, since I got my GS2. I'm hoping that Sprint was doing some maintenance and upgrades to the local towers. Either way... I'm back in business here!
    11-24-2011 02:36 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD