1. fofjjsr's Avatar
    I was wondering if anyone else has this issue. When my Epic 4g Touch is plugged in, charging etc, the touch screen becomes less response, sometimes not at all. Anyone else have this problem? Is there a fix? Thanks in advance.
    11-25-2011 01:43 PM
  2. twiktor's Avatar
    Yeah my screen also starts heating up at a quick rate. I figured the heat was normal, dunno about the slowing.
    I was wondering if anyone else has this issue. When my Epic 4g Touch is plugged in, charging etc, the touch screen becomes less response, sometimes not at all. Anyone else have this problem? Is there a fix? Thanks in advance.
    11-25-2011 02:12 PM
  3. sunmoonstars345's Avatar
    scroll down, there is a 9 page thread about this a few lines down. same thing happened to me, I went to sprint and they replaced my wall adapter with an htc one.
    11-25-2011 05:00 PM
  4. mrcminnesota's Avatar
    This has been reported/happens to many phones using the stock charger. It is intermittent. Have the Sprint Tech check your charger and/or cable .
    11-26-2011 12:42 PM
  5. Seven_Speed's Avatar
    i found the same thing , but what else i found? that it charges fast and if you leave it alone the temp drops back down, i use the htc charger and it takes a lot longer to charge
    11-26-2011 11:00 PM
  6. fofjjsr's Avatar
    Thanks you for the responses. Now that I think of it I don't have this problem when using the car charger. Maybe I will just get a second one to use if I need to use the phone while charging. I have noticed the phone heats up a ton when I use it a lot while charging on the stock charger. The stock charger does charge extremely fast though. Thanks again for the replies.
    11-27-2011 04:48 AM
  7. mrcminnesota's Avatar
    Also, I have seen the message (on the phone) when it says it needs to be charged (I think when battery at 10%) that using it during charging "causes less efficient charging."
    11-27-2011 09:27 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD