1. omahawildcat's Avatar
    So is anyone still having issues with the bluetooth not finding a device or giving the wrong password error? specificatlly with the motorola sd-10hd? The headset worked perfectly fine before the ICS update and now not at all.
    08-28-2012 08:32 AM
  2. apatamal's Avatar
    bah, I was hoping this is the fix to not being able to stream bluetooth for more than 20 mins without the phone resetting and throwing the battery off :\
    08-29-2012 10:32 AM
  3. oversteer325's Avatar
    I no longer have the SD-10HD because I found them to be terribly uncomfortable to wear for long periods of time but I did have BT issues with them even on Gingerbread. I would recommend you try resetting the stored pairings on the headphones. This is usually performed by holding the ON/OFF button like you are putting them in pairing mode and then continue holding for a few more seconds. Up to 30sec or so. This should be like performing a hard reset on the headphones. Then put them in pairing mode again and try re-pairing them.

    I found the RocketFish RF-MAB2 headphones to work much better and they are more comfortable. They also auto re-connect to the phone, in ICS, when they are turned on which never occured in Gingerbread. So in my case ICS BT functionallity has improved in ICS over GB.

    EDIT- It looks like the Motorola headphones have a slightly different reset procedure. According to the manual do the following:

    Reset to factory setting
    Caution: This action erases all pairing information stored in your headphones.
    Press and hold On/Off and (+) while headphones are on until the status light is steadily lit in blue.
    omahawildcat likes this.
    08-29-2012 10:38 AM
  4. oversteer325's Avatar
    bah, I was hoping this is the fix to not being able to stream bluetooth for more than 20 mins without the phone resetting and throwing the battery off :\
    I stream around 4 hours of podcasts using Podkicker Pro each day and have never experienced this issue with FF18 or FH13. Are you sure it couldn't be an app issue?
    08-29-2012 11:21 AM
  5. dr_elusive's Avatar
    in both of my cars i have been unsuccessful at getting media streaming to work after the ICS update. Both worked fine on gingerbread. I can get them to pair, and if you disable media streaming they will stay paired for phone but i can no longer Pandora or MP3 stream to either one of my cars. Its one of the features i used everyday and i miss it alot.

    Dr.
    08-29-2012 12:47 PM
  6. KD8MLY's Avatar
    I recently upgraded my SPH-D710 to FH13, in hopes of this fix resolving some well-known issues with the ICS update...

    So far, I haven't had much to complain about... it was only a matter of time.

    I travel one hour to work, one hour back. To pass the time, I listen to podcasts on my phone through my car's bluetooth connection. Just to let everyone know, I use BeyondPod for my podcast download and playback.

    Since the ICS release, I've had recurring issues with playback. Before BeyondPod, I would download my podcasts manually and play them through the built-in media player. A hassle, I know, but I did it anyway. Sometimes, I would almost make it through my entire 60-minute drive without any resets... but more than most it will reset within 30-40 minutes of the beginning of the trip, it would not reestablish connection with my vehicle's BT, and I come home already frustrated and in need of a beer or two.

    With the FH13 release, I was hoping for this issue to be resolved... no luck.

    I upgraded to FH13 on Monday, my day off, and so Tuesday was my first test, with high hopes that I should have never had. At the 39-minute mark, the phone reset, did not reestablish a bluetooth connection, and I came home frustrated at Sprint once again.

    The FH13 upgrade did resolve many issues, but for me, the most important bug has yet to be resolved.

    I am planning on calling Sprint before the end of this week to inquire about this issue. With focus on the S3 and other phones in the future, I am unsure if Sprint will take the time to release more upgrades for a phone that already has a predecessor.
    08-29-2012 01:50 PM
  7. omahawildcat's Avatar
    Reset to factory setting
    Caution: This action erases all pairing information stored in your headphones.
    Press and hold On/Off and (+) while headphones are on until the status light is steadily lit in blue.

    I didn't even think about resetting the headset. This worked great. Thanks
    08-30-2012 08:17 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD