1. msoprano13's Avatar
    Hello,

    A lot of times when i swipe an app to open from the lock screen the screen turns black for a second and i see my home screen app icons and then the app opens. I have no idea why this happens. Any ideas.


    Thanks
    08-14-2012 11:05 AM
  2. Ntchwaidumela's Avatar
    It seems like a normal transition.
    08-15-2012 08:24 PM
  3. msoprano13's Avatar
    That's normal?
    08-15-2012 08:43 PM
  4. Ntchwaidumela's Avatar
    What were you hoping for? Mine takes a moment to open the app, but less than a second. But yes, that seems normal.
    mobdad likes this.
    08-16-2012 12:39 AM
  5. Uncle Louie's Avatar
    Mine is the same way... Not long enough for is to seem laggy. Is yours taking longer that a second or two?

    Sent from my SPH-L710 using Android Central Forums
    Ntchwaidumela likes this.
    08-16-2012 12:48 AM
  6. msoprano13's Avatar
    I was hoping for a phone of this caliber to be smooth. I guess that's to much to ask for. Lol.
    08-16-2012 06:10 AM
  7. s14tat's Avatar
    I was hoping for a phone of this caliber to be smooth. I guess that's to much to ask for. Lol.
    Has nothing to do with the phone. All android phones behave like this, I just tried with my Nexus 7, and on my Fascinate running AOKP and it flashes on the homescreen first then it goes to the app. This literally takes half a second.
    Ntchwaidumela likes this.
    08-16-2012 08:57 AM
  8. Uncle Louie's Avatar
    I was hoping for a phone of this caliber to be smooth. I guess that's to much to ask for. Lol.
    Like I said, maybe your is hanging up longer that ours. Happens so fast that I never really thought of it a not smooth.

    Is it hanging up other spots too?

    Sent from my SPH-L710 using Android Central Forums
    Ntchwaidumela likes this.
    08-16-2012 10:04 AM
  9. HOLLYWOODANT215's Avatar
    I was hoping for a phone of this caliber to be smooth. I guess that's to much to ask for. Lol.
    Go to settings developer options put animation and transition speed to off then let me no if u still lag

    Sent from my SPH-L710 using Android Central Forums
    08-17-2012 08:14 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD