01-16-2019 10:46 PM
30 12
tools
  1. Prashant Soni1's Avatar
    I had the same problem with my S4 mini on a rainy day while I was waiting the bus. While I was browsing suddenly the icon and the sign for headphones connected showed up without any headphones being connected.

    What I did is to put the headphones jack and twist it a couple of times. It worked
    This worked for me. Thanx for the solution.
    02-23-2018 12:52 AM
  2. iamughal007's Avatar
    my problem in my samsung galaxy j1 on earphone is when i insert it it have no sounds or music it just have sound like like that

    and no music if i insert the earphone on my phone but when it is in speaker mode it have sounds but in earphone sounds

    WHY is like that and plss help me
    05-03-2018 08:34 AM
  3. jaysing's Avatar
    I had to same issue my j2 too showing same thing
    After I read this website is install soundabout app
    And magically my device speaker and sound working within 5 min also now I am able to listen sound during call without speaker
    Thank you very so much
    08-16-2018 11:37 PM
  4. George Florin's Avatar
    Thanks BRIJ PATEL! Your solution worked just fine for me! (Y)
    This is not a settings issue. The contacts inside the headphone jack are shorted out, which tells the phones a set of headphones is connected.
    This can happen due to a tiny drop of water, humitity, a sliver of aluminum foil, etc.

    The easiest way to clear and fix this issue is to blast a bit of air from a compressed air can into the headphone jack. You can get compressed air cans for a few bucks at any local office supplies store, Fry's, Office Depot, etc.
    Just a short blast or two will clear the problem.
    Or Blow air with your mouth for few times!!
    01-16-2019 11:35 AM
  5. Abdul Waheed3's Avatar
    Although I do not have any earphones connected to my Samsung Galaxy S3, the phone thinks I do and has no sounds audible. If I do plug in earphones, they work fine. But, unplugging them does not remove the earphones connected icon, nor does normal sound return. Is there a setting that will correct this problem, or should I seek repair? I have tried powering down and re-booting, with no success. Any suggestions?
    Dial any number and turn speaker ON , then turn it Off. problem resolved
    01-16-2019 10:46 PM
30 12

Similar Threads

  1. Problem with Data Connection
    By for3nsicguy in forum AT&T ATRIX 2
    Replies: 3
    Last Post: 04-26-2012, 06:41 PM
  2. Problems with pulse connecting to pc.
    By bigbill13 in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 06-12-2011, 12:03 AM
  3. Problems with BT connection on Lexus RX
    By AndroidOne in forum LG Optimus S
    Replies: 2
    Last Post: 06-07-2011, 09:32 AM
  4. Problems with EVO Connecting to Car Bluetooth?
    By uscman2 in forum HTC EVO 4G
    Replies: 7
    Last Post: 11-04-2010, 10:21 PM
  5. Problems with 3G Connectivity in Froyo
    By bunjy in forum Verizon Droid Incredible
    Replies: 3
    Last Post: 09-02-2010, 06:55 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD