1. ksmoove2's Avatar
    Yesterday I had 4g connection in my area on my samsung galaxy s3 and it started losing connectivity because it would show 4g but I couldn't load web pages or use apps. I called sprint and told them my issue and thet had me update the profile and firmware and also change mobile network to CDMA which only gives me a 3g connection. I then changed it back to LTE and reboot the phone and now it doesn't have no 4g connection! It doesn't even connect to 3g anymore. So now I'm stuck in CDMA mode. Has anyone had this issue? Please help me out
    10-31-2013 09:26 AM
  2. seanskiT1's Avatar
    It could be that the network in your area is being worked on. Have you switched your settings back to what they were and not cdma only?

    sent from a GS3 gone wicked
    10-31-2013 10:52 AM
  3. ksmoove2's Avatar
    Yes I changed settings back and I get no connection not even 3g.
    10-31-2013 05:10 PM
  4. seanskiT1's Avatar
    You can try ##72786# on your phone dialer to reset data.

    sent from a GS3 gone wicked
    10-31-2013 05:21 PM
  5. ksmoove2's Avatar
    I talked to a rep yesterday and I did all of that but it seemed to make it worse.
    10-31-2013 07:53 PM
  6. seanskiT1's Avatar
    Not sure what else to try then, short of booting to recovery and wiping cache & dalvik.

    sent from a GS3 gone wicked
    10-31-2013 08:55 PM
  7. ebow's Avatar
    I'm facing this very problem with my Sprint SGS3 on Ting. Looks like a few others are having the same issue. A Ting rep is looking into the problem (wrote that "We are currently experiencing an issue with the LTE data service on BYOD Galaxy S3's.") but it's been several days with no word on a solution.
    11-12-2013 02:27 PM

Similar Threads

  1. FYI, no LG G2 triband until 2014
    By Coop1979 in forum Sprint LG G2
    Replies: 8
    Last Post: 11-04-2013, 06:58 PM
  2. 4G symbol
    By lou61166 in forum LG G2
    Replies: 6
    Last Post: 10-31-2013, 09:44 AM
  3. HTC-myTouch-4G-vs-Motorola-Moto-X
    By cdahncke in forum Moto X (2013)
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-2013, 07:59 AM
  4. Problem when connecting my htc one to the computer !
    By Simo Hero in forum HTC One M7
    Replies: 1
    Last Post: 10-31-2013, 03:00 AM
  5. htc my touch 4g
    By blackstardale in forum HTC myTouch 4G
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-2013, 02:14 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD