1. Billy Gonzalez2's Avatar
    So I was running ViperRom 7.0.0 (S-Off) with Kangaroo Kernel and I decided to change it up and flash elemental X kernel. I think I flashed the wrong one for my sprint device and when I booted up I noticed there was no signal at all and the phone kept turning off after about a minute or so. I could not fixed so I reflashed ViperRom 7 and it would not go past the HTC splash screen, is there anything I can do?
    09-03-2014 04:40 AM
  2. benny3's Avatar
    So I was running ViperRom 7.0.0 (S-Off) with Kangaroo Kernel and I decided to change it up and flash elemental X kernel. I think I flashed the wrong one for my sprint device and when I booted up I noticed there was no signal at all and the phone kept turning off after about a minute or so. I could not fixed so I reflashed ViperRom 7 and it would not go past the HTC splash screen, is there anything I can do?
    Did you wipe the caches before you flashed the rom
    09-03-2014 04:19 PM

Similar Threads

  1. Bluetooth wont stay on
    By Unregistered in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 09-03-2014, 03:08 AM
  2. whtsapp is not working on my s4
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-03-2014, 03:02 AM
  3. whtsapp is not working on my s4
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-03-2014, 03:02 AM
  4. Flashing CM 11 and rooting problem
    By willheryanto in forum Samsung Galaxy Note 8.0 Tablet
    Replies: 0
    Last Post: 09-03-2014, 02:07 AM
  5. Bluetooth wont stay on
    By Unregistered in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-03-2014, 01:35 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD