1. evilhugbear's Avatar
    Hey guys,

    I finally decided to root, and it went perfectly fine . I used Shabby's one click.

    After I rooted, I decided to start installing most of my apps before I backup my rom. Then, I installed ROM Manager so I could try to backup. It didn't recognize I had CWM installed, maybe it was some kind of conflict with the one click?

    So, I flashed CWM and tried to backup. I didn't restart after flashing CWM, btw.

    I saw on some videos that ROM manager asks if you want to wipe cache before you backup. Mine doesn't do that. Once I select a name for the backup, it goes straight to the Google logo boot.

    It gets stuck at the Google logo, but a battery pull fixes it. I've tried backing up for the 3rd time, with the same result.

    I tried flashing CWM again, but it didn't help.

    Anyone know what's going on? I want to experiment with roms, but I won't if I have no backup.
    08-02-2011 12:26 PM
  2. evoldroid's Avatar
    Hey guys,

    I finally decided to root, and it went perfectly fine . I used Shabby's one click.

    After I rooted, I decided to start installing most of my apps before I backup my rom. Then, I installed ROM Manager so I could try to backup. It didn't recognize I had CWM installed, maybe it was some kind of conflict with the one click?

    So, I flashed CWM and tried to backup. I didn't restart after flashing CWM, btw.

    I saw on some videos that ROM manager asks if you want to wipe cache before you backup. Mine doesn't do that. Once I select a name for the backup, it goes straight to the Google logo boot.

    It gets stuck at the Google logo, but a battery pull fixes it. I've tried backing up for the 3rd time, with the same result.

    I tried flashing CWM again, but it didn't help.

    Anyone know what's going on? I want to experiment with roms, but I won't if I have no backup.
    I had that problem to what I did was scroll all the way down to all clockwork mod recoveries clicked on one of the choices.this was after I flashed recoveries and everything worked
    08-02-2011 01:14 PM
  3. evilhugbear's Avatar
    I had that problem to what I did was scroll all the way down to all clockwork mod recoveries clicked on one of the choices.this was after I flashed recoveries and everything worked
    So flashing one of the older versions fixed it? I think I might have seen something about that somewhere...

    I'll try that later when I have some time.

    Thanks for the post
    08-02-2011 01:47 PM
  4. evoldroid's Avatar
    No problem let me know if that help later
    08-02-2011 02:35 PM
  5. evilhugbear's Avatar
    No problem let me know if that help later
    OMG IT WORKED. Finally! Thanks so much!

    One more question :P.

    Should I keep it at this version when flashing other ROMs? Or should I update to the version I had before?
    08-02-2011 06:18 PM
  6. evoldroid's Avatar
    I would keep it there if its working.If you like eye candy flash the miui rom this is one sweet rom.
    evilhugbear likes this.
    08-02-2011 06:59 PM
  7. evilhugbear's Avatar
    Just flashed CM7 RC1 . Took 15 seconds to shut down and flash. Wow

    It seems that the screen won't dim automatically. It's always really bright
    08-02-2011 09:49 PM
  8. evilhugbear's Avatar
    How heavy is MIUI? It seems like it would use a lot RAM. It looks amazing, though :P.
    08-02-2011 11:29 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD