1. DeCourseyyy's Avatar
    This happens with most ROMs I attempt to install. Here is an example with koush's ICS ROM.

    Installing update...
    assert failed: getprop("ro.product.device") == "
    crespo4g || getprop("ro.build.product") =
    = "crespo4g"
    E:Error in /sdcard/Root/cm_crespo-ota-eng.koush1
    0.zip
    (Status 7)
    Installation aborted.

    Suggestions?
    11-26-2011 11:35 AM
  2. digitalslacker's Avatar
    could be a bad zip, i'm running that and i know it works great.
    i'd go grab the latest version, alpha 10 as of writing this, and then make sure you do a full data/wipe and wipe Dalvik.
    For these early builds where a bunch changes between builds it's very important to make sure you wipe everything.

    grab the new Matrix 11 kernel for ICS (make sure it's the ICS one and not the GB one) it's awesome.

    hope that helps!
    11-26-2011 04:44 PM
  3. DeCourseyyy's Avatar
    I fixed it by flashing with TWRP instead of CMRecovery...weird
    11-26-2011 06:08 PM
  4. w5cyc's Avatar
    Anyone gotten nav to work with that build yet?
    11-26-2011 09:46 PM
  5. digitalslacker's Avatar
    Anyone gotten nav to work with that build yet?
    As of alpha 10 it wasn't working yet. Seems like everyone is focusing on getting MMS to work right now.

    Sent from my Nexus S 4G using Tapatalk
    11-27-2011 06:36 AM
  6. DeCourseyyy's Avatar
    As of alpha 10 it wasn't working yet. Seems like everyone is focusing on getting MMS to work right now.

    Sent from my Nexus S 4G using Tapatalk
    Id rather have Nav than MMS tbh...
    11-27-2011 09:05 AM
  7. digitalslacker's Avatar
    Id rather have Nav than MMS tbh...
    Yeah me too but based on the chatter about MMS not working in guessing we are not the majority there.
    No worries though, they'll get it all working in due time.

    Sent from my Nexus S 4G using Tapatalk
    11-27-2011 09:28 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD