1. fomotomo's Avatar
    Are any ics roms that take care of the charger bug?

    Sent from my Nexus S 4G using Tapatalk 2
    06-02-2012 01:08 PM
  2. enik's Avatar
    What charging problem?

    Sent from my Nexus S 4G using Tapatalk 2
    06-03-2012 11:22 AM
  3. fomotomo's Avatar
    That we cant use the older style charger

    Sent from my Nexus S 4G using Tapatalk 2
    06-03-2012 11:43 AM
  4. docgoat1987's Avatar
    Mine only charges with the oem samsung cant use any other charger like before on gb

    Sent from my Nexus S 4G using Android Central Forums
    06-03-2012 11:46 PM
  5. fomotomo's Avatar
    Same here thats why I wanted to know if anyone found a way to fix
    that bug
    Sent from my Nexus S 4G using Tapatalk 2
    06-03-2012 11:53 PM
  6. deathpod's Avatar
    This is strange. I don't even have the oem charger any more. I use a 1 amp HTC charger from my EVO, a 1 amp palm charger from my Treo Pro, and a .8 amp blackberry charger. All work in GB or ICS. I'm on the stock 4.0.4 right now and have never seen this problem.

    Did this start happening the moment you went to 4.0.4? How did you get to ICS? Did you OTA, fastboot, etc.

    It's a long shot but perhaps a factory reset might fix it?
    06-04-2012 09:19 AM
  7. hlxanthus's Avatar
    I cannot charge from either my LG charger or the generic charger I got with my nexus (eBay). I had to purchase an OEM Samsung charger. I started off with ics so just thought it was a normal oddity. My guess it is ics kernel related. We had similar charging issues on the optimus s when it updated to gingerbread the first time.

    Sent from my Nexus S 4G using Tapatalk 2
    06-04-2012 09:45 AM
  8. the727kid's Avatar
    Weird.. I use random chargers all the time and they all work.
    06-04-2012 09:46 AM
  9. fomotomo's Avatar
    This is strange. I don't even have the oem charger any more. I use a 1 amp HTC charger from my EVO, a 1 amp palm charger from my Treo Pro, and a .8 amp blackberry charger. All work in GB or ICS. I'm on the stock 4.0.4 right now and have never seen this problem.

    Did this start happening the moment you went to 4.0.4? How did you get to ICS? Did you OTA, fastboot, etc.

    It's a long shot but perhaps a factory reset might fix it?
    I was stock when it started then i did full reset and nothing sprint even replaced the phone cause the first one sometimes wouldn't charge witj oem Samsung charger then rooted

    Sent from my Nexus S 4G using Tapatalk 2
    06-04-2012 09:56 AM
  10. docgoat1987's Avatar
    Yeah the only two chargers mine charges from is the OEM charger or a HTC charger no other charger will work

    Sent from my Nexus S 4G using Android Central Forums
    06-05-2012 05:30 AM
  11. philb#AC's Avatar
    I've experienced none of these problems, I got my Nexus S already ics installed, but two family members got the upgrade ota on sprint with no issues.
    06-05-2012 11:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD