1. garstriduf's Avatar
    I would really appreciate if someone can help me out, I am at a complete lose.

    Got the 2.3.7 update OTA. Installed no problems.

    Activated Google Wallet, received Google Card and entered my Citi Card. As I was waiting for the card to be verified, I received a phone call.

    After the phone call Google Wallet force closes. I can not open the app.

    "The application Wallet (process com.google.android.app.walletnfcrel) has stopped unexpectedly."

    I have rebooted, I even wiped my phone, I pulled the battery, still the same. Force close every single time.

    Any ideas how to fix this issue?
    09-22-2011 08:26 PM
  2. rem_kujawa's Avatar
    Force stop the wallet app and clear its data. Then it will make you set it up again.
    09-22-2011 08:29 PM
  3. garstriduf's Avatar
    I force stop in application menu, clear data. Go back to apps, press Google Wallet. Force Stop, cant even get to the set up screen.
    09-22-2011 08:38 PM
  4. grantheppes's Avatar
    I force stop in application menu, clear data. Go back to apps, press Google Wallet. Force Stop, cant even get to the set up screen.
    Go into Accounts and Settings and unsync Google Wallet. Try that, its within your Google Account Sync settings with Gmail and calendar etc.
    09-22-2011 09:14 PM
  5. garstriduf's Avatar
    Go into Accounts and Settings and unsync Google Wallet. Try that, its within your Google Account Sync settings with Gmail and calendar etc.
    No google wallet syn in Accounts & sync. The app can not even initialize because there is a force close. Any other ideas please?
    09-22-2011 09:22 PM
  6. rem_kujawa's Avatar
    Got me then.
    09-22-2011 09:28 PM
  7. chud's Avatar
    Just keep trying. It finally worked for me when I switched over to Wifi.
    09-22-2011 09:38 PM
  8. garstriduf's Avatar
    Just keep trying. It finally worked for me when I switched over to Wifi.
    I have tried WiFi, 3G, 4G and everything in between. I do not know what else to do.
    09-22-2011 10:02 PM
  9. bear_lx's Avatar
    have you tried reinstalling the update? maybe it didnt apply correctly? i am just waiting on the OTA update... no hurry.
    09-23-2011 01:50 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD