1. cwoms167's Avatar
    Every time I take a photo on auto mode it process the photo after I take it so its not as quick as usual was there an update or is anyone else experiencing this?

    Sent from my SPH-L720 using Tapatalk 2
    07-24-2013 08:32 PM
  2. dev2nsu's Avatar
    I'm glad u asked because I am experiencing the same thing. Help..........

    Sent from my SPH-L720 using AC Forums mobile app
    07-25-2013 10:23 AM
  3. TCaRRtel's Avatar
    wish I could help. I'm not experiencing this, mine captures them in an instant
    07-25-2013 11:03 AM
  4. cwoms167's Avatar
    I found out what was going on...it was in night mode...look to the side and youll see a moon

    Sent from my SPH-L720 using Tapatalk 2
    dev2nsu likes this.
    07-25-2013 10:50 PM
  5. eyecon82's Avatar
    I found out what was going on...it was in night mode...look to the side and youll see a moon

    Sent from my SPH-L720 using Tapatalk 2
    yea, that seems to take a longer while than just normal mode
    08-10-2013 05:59 PM
  6. smooches680's Avatar
    Mine is doing the same thing while in auto mode.

    Sent from my SPH-L720 using AC Forums mobile app
    08-10-2013 06:56 PM

Similar Threads

  1. pre-order process
    By clarker07 in forum Motorola Droid Ultra
    Replies: 16
    Last Post: 08-15-2013, 11:11 PM
  2. Got Value Pack Upgrade, Cannot Use Dual Camera
    By ntotrr in forum LG Optimus G Pro
    Replies: 10
    Last Post: 07-30-2013, 06:30 PM
  3. HTC One T-mobile camera HDR mode update is here.
    By HawaiiD in forum HTC One M7
    Replies: 3
    Last Post: 07-24-2013, 07:46 PM
  4. broken pic when using camera from lock screen
    By bent_karma in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 0
    Last Post: 07-24-2013, 09:55 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 07-23-2013, 03:56 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD