1. cthr's Avatar
    Ever since the multi view window update, my n2 has not connected to WiFi. It will start connecting, than fail and say bad Wi-Fi. Or Wi-Fi not accessible. Or poor connection. It didn't do this before. Any suggestions?

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    01-03-2013 10:23 AM
  2. jdub1981's Avatar
    Your att smart wifi app has turned itsekf on after the update. Samething happened to a friend of mine. Go to application manager/all/attsmartwifi. Force stop uninstall updates then disable the app.
    01-03-2013 10:37 AM
  3. ItsaRaid's Avatar
    Your att smart wifi app has turned itsekf on after the update. Samething happened to a friend of mine. Go to application manager/all/attsmartwifi. Force stop uninstall updates then disable the app.
    Jdub...your spot on. I went through all the stuff thats "Running" app man after the update. There is alot of stuff there now that wasnt there on 4.1.1
    I would really like to get a complete log of changes/fixes/enhancements that occured from the update to 4.1.2.
    I also spoke with ATT. They do not permit their users to return to 4.1.1. The only carrier that permits that is T-mo.
    01-03-2013 11:34 AM
  4. cthr's Avatar
    Thanks!

    Sent from my SCH-I535 using Android Central Forums
    01-03-2013 11:21 PM
  5. linde's Avatar
    I am having the same wifi connection problem after updating to the multi-window update.
    After the update, when it was clear it was not working. I did a factory reset....still no connection. At home all my other devices are connected to wifi so I know the network is not the issue.
    I than googled it and came across this thread. I have followed the instructions here, restarted the phone, powered off the phone--each time I restarted or powered back on, I made sure the AT&T smart wifi was not enabled. Still no connection.
    I'm at a loss. I can't seem to find anyone else having this issue that is not resolved by a factory reset or disabling AT&T Smart wifi.
    I'm hoping someone can help!

    Thanks so much!
    01-05-2013 11:38 PM

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 10-26-2012, 10:13 AM
  2. gmail not updating ever since I installed new OS
    By digitaldogs in forum General Help and How To
    Replies: 5
    Last Post: 11-30-2011, 11:51 PM
  3. Ever since the update I can't make/receive calls..
    By OdinStormer in forum Motorola Droid X
    Replies: 1
    Last Post: 08-20-2011, 06:22 AM
  4. Ever since GB, battery life has been incredible
    By AldousSnow in forum HTC EVO 4G
    Replies: 20
    Last Post: 06-27-2011, 08:09 PM
  5. Ever since updating Clockworkmod nothing but problems....
    By intheb0x in forum HTC EVO 4G Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 01-22-2011, 12:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD