1. dkotoric's Avatar
    I keep loosing my internet connection every time i unlock my gs2. Anyone else having this problem
    10-02-2011 03:15 PM
  2. dkotoric's Avatar
    Is anyone having problems with this my h+ sign is there and i keep getting a no network error but 5 seconds later i run a speed test and i get like 3mb down and then it disconects again
    10-02-2011 11:22 PM
  3. Kevin OQuinn's Avatar
    Have you tried toggling airplane mode on and off?
    10-03-2011 12:09 AM
  4. dkotoric's Avatar
    Yes i did and keepa happening im on my 2nd gs2 and both had the same problem im returning the phone today for good
    10-03-2011 04:16 PM
  5. timberga's Avatar
    Yes i did and keepa happening im on my 2nd gs2 and both had the same problem im returning the phone today for good
    Weird man, no one else reporting this issue but you so far.....maybe something wrong with your account provisioning.....no reason to return the phone flat out......there would be way more posts if this was a wide issue.
    10-03-2011 11:44 PM
  6. shansmi's Avatar
    agreed. this is the network, prov or user error.
    10-04-2011 12:20 AM
  7. jsntrenkler's Avatar
    I don't have any problems with internet connection, I do have very good coverage in Tucson Arizona.
    10-04-2011 12:47 AM
  8. dmb219's Avatar
    I'm also losing my internet connection thru wi fi - I have a good or excellent signal but no internet access. I also returned my phone and the 2nd one is the same. I have 2 other phones and 2 laptops on the same network and none ever lose a signal. If I turn wi fi off then back on it works, but the problem recurs frequently. I don't want to give up the phone but I'm not sure if I can deal with that,
    10-04-2011 08:23 AM
  9. timberga's Avatar
    I'm also losing my internet connection thru wi fi - I have a good or excellent signal but no internet access. I also returned my phone and the 2nd one is the same. I have 2 other phones and 2 laptops on the same network and none ever lose a signal. If I turn wi fi off then back on it works, but the problem recurs frequently. I don't want to give up the phone but I'm not sure if I can deal with that,
    I had a very similar issue with my iphone 4 at work......it would not get an IP address, period. Other iphones could, but mine wouldn't. Try some configuration changes on your router to see if that works....or change the security passphrase....
    10-04-2011 08:40 AM
  10. frozencloud's Avatar
    I'm also losing my internet connection thru wi fi - I have a good or excellent signal but no internet access. I also returned my phone and the 2nd one is the same. I have 2 other phones and 2 laptops on the same network and none ever lose a signal. If I turn wi fi off then back on it works, but the problem recurs frequently. I don't want to give up the phone but I'm not sure if I can deal with that,
    I'm getting bad internet connection thru wifi too. I read a few article that there are ppl having problem with this wifi connection. I get disconnect every few minutes. Yes, I did the airplane toggle, reset my home network, reboot my computer, the battery pull, and deleted the connection from my setting. However, the problem still persist. My 3G/4G connection are fine though
    10-04-2011 10:01 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD