1. vladmoney's Avatar
    This is only happening with my wifi network at home (it works fine with the one at school):

    I connect to wifi no problem, full bar strength. Internet works fine for like 10 minutes. Then stops working, although the wifi still shows full strength. If I connect and disconnect the internet works again for 10 minutes. What is going on here and how can I fix this?

    Wifi works fine on my laptop and roommates iPhone. Like this phone so don't want to exchange for the iPhone just cause the wifi won't work properly.
    10-19-2011 10:39 PM
  2. Kevin OQuinn's Avatar
    Do you have the wifi sleep policy set to never?
    10-19-2011 10:56 PM
  3. derande's Avatar
    i've never had any wifi issues. i connect fast, stay connected, and never lose data. my 2 fav wifi apps:

    https://market.android.com/details?i...autowifi&hl=en

    https://market.android.com/details?i...withwifi&hl=en
    10-20-2011 07:54 AM
  4. mojoman1234's Avatar
    I was having the same problems, it would constantly say Authenticating... Remembered.. Disabled and never connect.

    There are several discussions on this on other forums. I found a solution that fixed it for me. I have changed the encryption in my router to WPA2 AES and it works fine now.
    10-21-2011 11:49 AM
  5. lwscpa's Avatar
    I had the same problem as mojoman on my home wifi. I did a hard restart (turn off or unplug the router and, in my case, the cable modem). Let them sit for a few minutes and restart. Wifi connected perfectly and has worked fine ever since.
    10-22-2011 07:06 PM
  6. vladmoney's Avatar
    I had the same problem as mojoman on my home wifi. I did a hard restart (turn off or unplug the router and, in my case, the cable modem). Let them sit for a few minutes and restart. Wifi connected perfectly and has worked fine ever since.
    just want to post that this is what I did, and it fixed the problem. Thanks everyone
    10-28-2011 10:07 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD